Mithat Kaan Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #1 Ryzen 3 2200G RX 570 4 GB 8 GB RAM 3000MHz(xmp) cogu oyunu FPS kısıtlamadan neredeyse oynayamıyorum. CPU kullanımı 100'lere cıkıyor. Discord'da bağlantı kopuklukları yaşanıyor. (Not: Bilgisayarda virüs olmadığından eminim.)
Ryzen 3 2200G RX 570 4 GB 8 GB RAM 3000MHz(xmp) cogu oyunu FPS kısıtlamadan neredeyse oynayamıyorum. CPU kullanımı 100'lere cıkıyor. Discord'da bağlantı kopuklukları yaşanıyor. (Not: Bilgisayarda virüs olmadığından eminim.)
zilyoner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Jailor's Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #2 Virüs olmadığından nasıl emin olabiliyorsunuz? Malwarebytes gibi uygulamalar ile virüs taraması yapmanızı öneririm.
Virüs olmadığından nasıl emin olabiliyorsunuz? Malwarebytes gibi uygulamalar ile virüs taraması yapmanızı öneririm.
Mithat Kaan Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #3 zilyoner dedi: Virüs olmadığından nasıl emin olabiliyorsunuz? Malwarebytes gibi uygulamalar ile virüs taraması yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Güzel insan, tarama yaptım. Sonra olmadıgını gordum. PC'yi sıfırladım, yine aynı. Eminim diyorsam eminim işte.
zilyoner dedi: Virüs olmadığından nasıl emin olabiliyorsunuz? Malwarebytes gibi uygulamalar ile virüs taraması yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Güzel insan, tarama yaptım. Sonra olmadıgını gordum. PC'yi sıfırladım, yine aynı. Eminim diyorsam eminim işte.
radi0head Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 562 Çözümler 5 Yer Void Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2021 #4 Mithat Kaan dedi: Güzel insan, tarama yaptım. Sonra olmadıgını gordum. PC'yi sıfırladım, yine aynı. Eminim diyorsam eminim işte. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi sorunu? Bende bu tarz sorun yaşıyorum.
Mithat Kaan dedi: Güzel insan, tarama yaptım. Sonra olmadıgını gordum. PC'yi sıfırladım, yine aynı. Eminim diyorsam eminim işte. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi sorunu? Bende bu tarz sorun yaşıyorum.