CPU kullanımının değişken olması

KaanGvn

Centipat
Daha fazla  
Görev yöneticisine girdiğimde CPU kullanımı 80 90'dan 20'ye iniyor kapadığımda artıyor. Kasadan fırtına drsi geliyor kulaklıktan çıkan sesten daha şiddetli. Bunlar olurken PC de açık olan sadece CS2 lobi 1 sekme Chrome ve Steam. Mining gibi bir şey mi var varsa BIOS'a falan sızmış olabilir mi? Formatla geçer mi?

İşlemcin ve kullanmış olduğun soğutucu ne? İşlemci fanını ve termal macununu hiç yeniledin mi? Ne kadar süre oldu? Kasa hava akışın iyi mi?

İşlemcin ve kullanmış olduğun soğutucu ne? İşlemci fanını ve termal macununu hiç yeniledin mi? Ne kadar süre oldu? Kasa hava akışın iyi mi?
R5500 stok fan, macun yenilemedim 1.5 yıl oldu, hava akışım iyimi bilmiyorum hazır sistem.

Mining falan yok mudur CPU kullanımı Görev Yöneticisi'ni açtığımda düşüyor 80 90'dan 20'ye
Bende de böyle oluyor. Görev Yöneticisi açtığımda CPU kullanım yüzdesi aniden düşüyor.
Yani içim rahat etsin dersen malwarebayte indirip tarama yapabilirsin.

Bende de böyle oluyor. Görev Yöneticisi açtığımda CPU kullanım yüzdesi aniden düşüyor.
Yani içim rahat etsin dersen malwarebayte indirip tarama yapabilirsin.
Teşekkür ederim bir sorum faha olacak format sonrası microsoft porgramlarını açarken 0x80005000 benzeri bir hata alıyorum nasıl çözebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…