CPU LED'i yanıyor ama bilgisayarın performansında sorun yok

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NZXT H9 ELITE / Ryzen 7 7700X / ARCTIC LF3 360 / GIGABYTE RTX 3060TI / GIGABYTE x670 X AX v2 / CORSAIR Force MP600 PRO 2TB / GSKILL S5 2x16 DDR5 / CORSAIR RM1000x Shift | To Be Upgraded...
Merhaba,
Normalde bilgisayar düğmesine bastığımda anakarttaki Q-LED'ler CPU-DRAM-VGA-boot sırasıyla yanıp sönüyorlar. 2 gün önce CPU ledinin sönmediğini ve DRAM ledinin yanmadığını fark ettim. CPU yanıyor-DRAM yanmıyor-VGA yanıyor-sönüyor-boot yanıyor-sönüyor'a dönüştü rutin. AIDA64 stres testi yaptım CPU ve sonrasında CPU ile beraber RAM'lere, 2 test de 5'er dakika olmak üzere herhangi crash vesaire yemedim. Oyunlarda da herhangi performans değişimi dikkatimi çekmedi. Neden yanıyor olabilir? Sistemim R7 7700X-Gigabyte Gaming X AX v2- G.Skill S5 2x16-Corsair RM1000X Shift-Arctic LF3 360mm-Gigabyte RTX 3060 Ti. RAM anakart sayesinde Intel XMP ile 6K'da çalışıyor.

Normaldir bence benimki de yanıp sönüyor kırmızı beyaz hiçbir zararı olmadı bence elektrik gidiyor diye yanıp sönüyor birebir çalışıyor mantığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…