borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 27 Temmuz 2023 #11 Deff dedi: Yani termal macun yenileyip soğutuyu mu değiştireyim? Genişletmek için tıkla... Soğutucu değişmeye gerek yok, boşa masraf etmeyin. Öyle yazan arkadaşlar ezbere yazıyorlar. Siz şimdilik macun değiştirin, sonrasında performansına bakarız.
Deff dedi: Yani termal macun yenileyip soğutuyu mu değiştireyim? Genişletmek için tıkla... Soğutucu değişmeye gerek yok, boşa masraf etmeyin. Öyle yazan arkadaşlar ezbere yazıyorlar. Siz şimdilik macun değiştirin, sonrasında performansına bakarız.
D Deff Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 51 27 Temmuz 2023 #12 BeraTXDDD dedi: Soğutucu değiştirmene gerek yok hocam işlemcin çok ısınan bir işlemci değil termal macun yenilemesi yapmanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamam çok sağ olun dediğim gibi 2-3 senedir kullanıyorum ama hiç termal macun sürmedim, bundan sonra süreceğim. MSI Center diye bir uygulama var ondan bakıyorum bu arada.
BeraTXDDD dedi: Soğutucu değiştirmene gerek yok hocam işlemcin çok ısınan bir işlemci değil termal macun yenilemesi yapmanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamam çok sağ olun dediğim gibi 2-3 senedir kullanıyorum ama hiç termal macun sürmedim, bundan sonra süreceğim. MSI Center diye bir uygulama var ondan bakıyorum bu arada.
B BeraTXDDD Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #13 Deff dedi: Tamam çok sağ olun dediğim gibi 2-3 senedir kullanıyorum ama hiç termal macun sürmedim, bundan sonra süreceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcinin yanmamış olması bir mucize bence çok hor kullanmışsınız 6 ayda bir termal macun yenilemesi yapmalısınız.
Deff dedi: Tamam çok sağ olun dediğim gibi 2-3 senedir kullanıyorum ama hiç termal macun sürmedim, bundan sonra süreceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcinin yanmamış olması bir mucize bence çok hor kullanmışsınız 6 ayda bir termal macun yenilemesi yapmalısınız.
D Deff Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 51 27 Temmuz 2023 #14 BeraTXDDD dedi: Hocam işlemcinin yanmamış olması bir mucize bence çok hor kullanmışsınız 6 ayda bir termal macun yenilemesi yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çok acil bir şekilde termal macun süreceğim.
BeraTXDDD dedi: Hocam işlemcinin yanmamış olması bir mucize bence çok hor kullanmışsınız 6 ayda bir termal macun yenilemesi yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çok acil bir şekilde termal macun süreceğim.
B BeraTXDDD Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #15 Deff dedi: Tamam hocam çok acil bir şekilde termal macun süreceğim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam iyi günler dilerim yardım edebildiysem ne mutlu bana.
Deff dedi: Tamam hocam çok acil bir şekilde termal macun süreceğim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam iyi günler dilerim yardım edebildiysem ne mutlu bana.