CPU miningi nasıl yapılır?

emirhan12345

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Bende 5600X ve wratih Prism varbende mining yapmak istiyorum nasıl yapabilirim ve 18 yaş zorunluluğu var mı ve günlük haftalık aylık ne kadar bırakır? Yardımcı olabilirseniz sevinirim :D

Raptoreum'un kazançlı olduğu zamanlar 2-3 ay ve öncesiydi. Şu an 5600X ile 24 saat açık bırakırsan günlük 40 cent verir. Bundan daha kazançlısı 50 cent falandır. Bir yerde kazanç olduğu zaman herkes atladığı için işlemci ile kazılan coinleri patlattılar hiç birisi kazanç getirmiyor. Bundan 3 ay önce 5600X ile günlük 1.5-2 dolar bırakıyordu.

Raptoreum'un kazançlı olduğu zamanlar 2-3 ay ve öncesiydi. Şu an 5600X ile 24 saat açık bırakırsan günlük 40 cent verir. Bundan daha kazançlısı 50 cent falandır. Bir yerde kazanç olduğu zaman herkes atladığı için işlemci ile kazılan coinleri patlattılar hiçbirisi kazanç getirmiyor. Bundan 3 ay önce 5600X ile günlük 1.5-2 dolar bırakıyordu.

Hmm anladım o zaman bende şu an yapıyorum da kapatmam daha yararlı olur ya RTM'nin değeri düştüğü için mi az kazandırıyor?

Evet ne karlı ise çekirge sürüsü gibi üşüşüyor herkes ve karlılık minimuma iniyor. Ayrıca coinleri dolar değerleri de düştüğü için daha da düşmüş oldu. Sürekli artan elektrik masrafı da eklenince hiçbir cazibesi kalmadı. Mesela ben işlemci ile haven coin kazarken 2 gün önce haven coin madenciliğini durdurdum elektrik masrafı arttığı için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı