A ahmetyildiz Hectopat Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #11 Burak Tüzün dedi: Sistemde neye ağırlık vereceğini belirleyen tek kriter kullanım amacıdır. Örneğin; günlük kullanım için toplanan bir PC de, ekran kartına yer vermenin mantığı yoktur. Genişletmek için tıkla... canım ne isterse onu kullancam ister oyun ister günlük istersemde bazı çizim programlarını
Burak Tüzün dedi: Sistemde neye ağırlık vereceğini belirleyen tek kriter kullanım amacıdır. Örneğin; günlük kullanım için toplanan bir PC de, ekran kartına yer vermenin mantığı yoktur. Genişletmek için tıkla... canım ne isterse onu kullancam ister oyun ister günlük istersemde bazı çizim programlarını
Burak Tüzün Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 1.293 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2014 #12 O halde bütçeye uygun bir sistem toplanır. Parada sıkıntı yoksa öncelik gözetmeyiz. Aksi halde, ortalama bir şey tutturmalı.
O halde bütçeye uygun bir sistem toplanır. Parada sıkıntı yoksa öncelik gözetmeyiz. Aksi halde, ortalama bir şey tutturmalı.
A ahmetyildiz Hectopat Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #13 sistem toplama G3258
1 10852 Megapat Katılım 29 Aralık 2013 Mesajlar 227 11 Aralık 2014 #14 İlk sayı kartın serisini belirliyor yani GTX 280 alsan da sana bir faydası yok. Yeni seri ve 2. rakamı minimum 5 olan bir kart almalısın.
İlk sayı kartın serisini belirliyor yani GTX 280 alsan da sana bir faydası yok. Yeni seri ve 2. rakamı minimum 5 olan bir kart almalısın.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 11 Aralık 2014 #15 Kardeş buradakiler pek anlatamamış. Ben olsam ben de anlatamam. Anlıyorum ama anlatamıyorum. Sen bu videoyu izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kardeş buradakiler pek anlatamamış. Ben olsam ben de anlatamam. Anlıyorum ama anlatamıyorum. Sen bu videoyu izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et