CPU overheating + sıvı soğutucu tavsiyesi

Selamlar yeniden, soğutucumu aldım bugün geldi yarın montajını yapacağım ama şimdi bir şey dikkatimi çekti. Sadece 7-8 sekme chrome açık ve işlemci sıcaklığı anlık olarak 90 - 100 derece arası gidip geliyor.. Pek normal gibi gelmedi ne yapmam lazım? Soğutucuyu taktığımda tabii ki biraz düzelir ama soğutucu kaynaklı olmayan başka bir problem var gibi.. Değerler aşağıda..

İşlemciyi açtığımda şokla karşılaştım. Resimdekiler sizce kullanım kaynaklı mıdır yoksa İtopya'yı arayıp yağdırayım mı? Kasayı aldığımda hiç demonte edip parçalara teker teker bakmadım. Lütfen bilgisi olan bir arkadaş yorum yapabilir mi?

Dosya Ekleri

• tempts.png
    tempts.png
    44,2 KB · Görüntüleme: 40
  • WhatsApp Image 2023-07-27 at 15.55.26.jpeg
    WhatsApp Image 2023-07-27 at 15.55.26.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 26
  • WhatsApp Image 2023-07-27 at 15.55.25.jpeg
    WhatsApp Image 2023-07-27 at 15.55.25.jpeg
    160,4 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Selam yeniden, soğutucumu aldım bugün geldi yarın montajını yapacağım ama şimdi bir şey dikkatimi çekti. Sadece 7-8 sekme Chrome açık ve işlemci sıcaklığı anlık olarak 90 - 100 derece arası gidip geliyor. Pek normal gibi gelmedi ne yapmam lazım? Soğutucuyu taktığımda tabii ki biraz düzelir ama soğutucu kaynaklı olmayan başka bir problem var gibi. Değerler aşağıda.

İşlemciyi açtığımda şokla karşılaştım. Resimdekiler sizce kullanım kaynaklı mıdır yoksa İtopya'yı arayıp yağdırayım mı? Kasayı aldığımda hiç demonte edip parçalara teker teker bakmadım. Lütfen bilgisi olan bir arkadaş yorum yapabilir mi?

Hocam stok soğutucun altında kendi macunu var o da biraz az. Ki kendileri ekstradan sürmüyorlar macun bu durumda. Benim bilgisayarımda da aynısı olmuştu. Kullanım kaynaklı olduğunu sanmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı