CPU Pin'i kırık sorunsuz çalışan GA-P55A-UD4P ileride sorun çıkartır mı?

Onur Faruk

Hectopat
Daha fazla  
Herkeze iyi günler dilerim.

Sizlere bir sorum var "GA-P55A-UD4P" model bir anakartım ve "i7 860" işlemcim bulunmakta. Anakartın üzerinde CPU soketindeki pinlerden bir tanesi kırık, bilgisayar çalışıyor. Bütün güncellemeleri yaptım ve anakart üzerindeki bütün soketleri (RAM, USB, sata, PCI vb.) tek tek denedim. Şu an sistemde bir sıkıntı gözükmüyor. Bu kırılmış olan pin aklımı karıştırıyor, acaba önemli bir pin mi ? Yoksa ilerde bir sıkıntı açar mı ? Ben internette biraz araştırma yaptım ve fazla bir bilgiye rastlayamadım, size sormak istedim. Beni açıklığa kavuşturur musunuz ? Teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an sorunsuz çalışıyorsa bu şekilde devam edebilirsiniz. O.C yapmayın. Zira elimizde 2 PIN olmayan AMD işlemciler var ve sorunsuz çalışıyorlar. :) Mutlaka bir fonksiyonu kaybediyor veya zayıflıyor ama fonksiyon, bilemiyoruz.

Sonuçta işlemcinin orijinal haline göre sonradan işlemcinin pinlerinde fiziksel değişim olmuş. İleride sorun çıkartma ihtimali elbette var. Fakat net bir şey söylemek zor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı