İ İsimsiz0101 Decapat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 50 3 Eylül 2019 #1 Bilgisayarda oyuna girince çok fazla ısınıyor. CPU sıcaklığı 90-100'yi buluyor. 1-2 yıl önce Zula oynuyordum kasmıyordu oyunu sildim. Şimdi yüklediğimde sürekli donma ve takılma oluyor. CPU sıcaklığı artığından mı kasma oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2019
Bilgisayarda oyuna girince çok fazla ısınıyor. CPU sıcaklığı 90-100'yi buluyor. 1-2 yıl önce Zula oynuyordum kasmıyordu oyunu sildim. Şimdi yüklediğimde sürekli donma ve takılma oluyor. CPU sıcaklığı artığından mı kasma oluyor?
C canxx Kilopat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 3 Eylül 2019 #2 Cpu fanı yerinden çıkmış olabilir. Termal macun kurumuş olabilir. İşlemci ekran kartı anakart modelini yazarmısınız ?
Cpu fanı yerinden çıkmış olabilir. Termal macun kurumuş olabilir. İşlemci ekran kartı anakart modelini yazarmısınız ?
FDDeathWing Kilopat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 685 Çözümler 13 3 Eylül 2019 #3 Termal macununuz yeni mi, heatsink'i temizlediniz mi, kasa içi hava dolaşımınız yeterli mi?
mrBang Hectopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 559 Çözümler 2 3 Eylül 2019 #4 Bilgisayarına zarar vermeden bilgisayar içi temizlik ve macun yenileme işlemleri ile ilgili bir kaç video seyret öğren sonra uygula fark edecektir.
Bilgisayarına zarar vermeden bilgisayar içi temizlik ve macun yenileme işlemleri ile ilgili bir kaç video seyret öğren sonra uygula fark edecektir.
İ İsimsiz0101 Decapat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 50 3 Eylül 2019 #5 canxx dedi: Cpu fanı yerinden çıkmış olabilir. Termal macun kurumuş olabilir. İşlemci ekran kartı anakart modelini yazarmısınız ? Genişletmek için tıkla... Fanda sorun yok kasayı söktüm macun kuru oldugunu nerden anlarız ? FDDeathWing dedi: Termal macununuz yeni mi, heatsink'i temizlediniz mi, kasa içi hava dolaşımınız yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Temizlik yaptım büyük ihtimal macun kurudur.
canxx dedi: Cpu fanı yerinden çıkmış olabilir. Termal macun kurumuş olabilir. İşlemci ekran kartı anakart modelini yazarmısınız ? Genişletmek için tıkla... Fanda sorun yok kasayı söktüm macun kuru oldugunu nerden anlarız ? FDDeathWing dedi: Termal macununuz yeni mi, heatsink'i temizlediniz mi, kasa içi hava dolaşımınız yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Temizlik yaptım büyük ihtimal macun kurudur.