Merhaba, Valorant oynarken bilgisayar bir anda kapanıyor ve açılıyordu sıcaklık takibi yaptığımda ise CPU sıcaklığım 98 dereceyi gördü en son ve 98 derecede kapandı sıcaklıkla alakalı olduğunu düşünüyorum. Termal macun yenilesem yararı olur mu ya da başka yapabileceğim bir şey var mı?
Normalde sıkıntı yoktu en son mavi ekran hatası aldım yardımcı olan arkadaşta eski ekran kartı sürümünü yükleyip ekran kartımı güncellememi söyledi o şekilde sorunu çözdüm ondan sonra ise böyle olmaya başladı böyle bir sorun yoktu ilk kez oluyor normalde 70-80 derecelerde çalışıyordu sanırım emin değilim.
Normalde sıkıntı yoktu en son mavi ekran hatası aldım yardımcı olan arkadaşta eski ekran kartı sürümünü yükleyip ekran kartımı güncellememi söyledi o şekilde sorunu çözdüm ondan sonra ise böyle olmaya başladı böyle bir sorun yoktu ilk kez oluyor normalde 70-80 derecelerde çalışıyordu sanırım emin değilim.
Program üzerinde göründüğü şekilde yazdım 98'e geldiğinde bilgisayar kapandı olanları yazdım anlamışsınızdır umuyorum.
Fan yerinden çıkmış falan da olabilir aslında, 6500 için bu dereceler pek normal gelmedi bana. İşin sonunda fanı kontrol edin, termal macunu değiştirin.