victoriaxd Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #1 Acer Nitro 5 cihazımda CPU sıcaklığı ölçerken programların birbirinden ayrı sıcaklık gösterdiğine şahit oldum. Core Temp bu değerleri gösterdi. Nitro Sense ise bu değerleri gösterdi. Benim asıl merak ettiğim sizce hangi program doğru sıcaklığı gösteriyor veya sizin önerdiğiniz bir program var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Acer Nitro 5 cihazımda CPU sıcaklığı ölçerken programların birbirinden ayrı sıcaklık gösterdiğine şahit oldum. Core Temp bu değerleri gösterdi. Nitro Sense ise bu değerleri gösterdi. Benim asıl merak ettiğim sizce hangi program doğru sıcaklığı gösteriyor veya sizin önerdiğiniz bir program var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #2 HWMonitor olabilir.
Ömer4872 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 627 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #3 dinkulturuogretmeni dedi: HWMonitor olabilir. Genişletmek için tıkla... Az önce CPU-Z dediniz CPU-Z donanım kimliğini veren bir programdır o yüzden yanlış yönlendirme yapmayın konu sahibi anakart nedir öncelikle.
dinkulturuogretmeni dedi: HWMonitor olabilir. Genişletmek için tıkla... Az önce CPU-Z dediniz CPU-Z donanım kimliğini veren bir programdır o yüzden yanlış yönlendirme yapmayın konu sahibi anakart nedir öncelikle.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #4 Ömer4872 dedi: Az önce CPU-Z dediniz CPU-Z donanım kimliğini veren bir programdır o yüzden yanlış yönlendirme yapmayın konu sahibi anakart nedir öncelikle. Genişletmek için tıkla... Fark ettiniz diye umuyorum, artık CPU-Z yazmıyor Hatamızı fark edip düzelttik, siz kendi yorumunuzu yapın geçin, fazla takılmayın.
Ömer4872 dedi: Az önce CPU-Z dediniz CPU-Z donanım kimliğini veren bir programdır o yüzden yanlış yönlendirme yapmayın konu sahibi anakart nedir öncelikle. Genişletmek için tıkla... Fark ettiniz diye umuyorum, artık CPU-Z yazmıyor Hatamızı fark edip düzelttik, siz kendi yorumunuzu yapın geçin, fazla takılmayın.
victoriaxd Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #5 Ömer4872 dedi: Az önce CPU-Z dediniz CPU-Z donanım kimliğini veren bir programdır o yüzden yanlış yönlendirme yapmayın konu sahibi anakart nedir öncelikle. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum Acer Nitro 5 AN515-57.
Ömer4872 dedi: Az önce CPU-Z dediniz CPU-Z donanım kimliğini veren bir programdır o yüzden yanlış yönlendirme yapmayın konu sahibi anakart nedir öncelikle. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum Acer Nitro 5 AN515-57.
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #6 MSI Afterburner kurup bakabilirsiniz birçok programa göre daha net değerler veriyor. Technomancer18 dedi: MSI Afterburner kurup bakabilirsiniz birçok programa göre daha net değerler veriyor. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner göstermiyor diyecekler gelmeden söyleyeyim detach menüsünden CPU sıcaklığını görebilirsiniz.
MSI Afterburner kurup bakabilirsiniz birçok programa göre daha net değerler veriyor. Technomancer18 dedi: MSI Afterburner kurup bakabilirsiniz birçok programa göre daha net değerler veriyor. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner göstermiyor diyecekler gelmeden söyleyeyim detach menüsünden CPU sıcaklığını görebilirsiniz.
victoriaxd Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #7 Technomancer18 dedi: MSI Afterburner kurup bakabilirsiniz birçok programa göre daha net değerler veriyor. MSI Afterburner göstermiyor diyecekler gelmeden söyleyeyim detach menüsünden CPU sıcaklığını görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Technomancer18 dedi: MSI Afterburner kurup bakabilirsiniz birçok programa göre daha net değerler veriyor. MSI Afterburner göstermiyor diyecekler gelmeden söyleyeyim detach menüsünden CPU sıcaklığını görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #8 victoriaxd dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile sonuç elde edemezseniz AIDA64 ile de bakabirsiniz iyi sosyaller dilerim
victoriaxd dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile sonuç elde edemezseniz AIDA64 ile de bakabirsiniz iyi sosyaller dilerim
Ömer4872 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 627 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #9 Technomancer18 dedi: MSI Afterburner ile sonuç elde edemezseniz AIDA64 ile de bakabirsiniz iyi sosyaller dilerim Genişletmek için tıkla... Bende onun için sormuştum anakartı sadece MSI'lerde işe yarıyor diye biliyorum siz yazınca dedim ben yanlış biliyormuşum dedim.
Technomancer18 dedi: MSI Afterburner ile sonuç elde edemezseniz AIDA64 ile de bakabirsiniz iyi sosyaller dilerim Genişletmek için tıkla... Bende onun için sormuştum anakartı sadece MSI'lerde işe yarıyor diye biliyorum siz yazınca dedim ben yanlış biliyormuşum dedim.
victoriaxd Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #10 Technomancer18 dedi: MSI Afterburner ile sonuç elde edemezseniz AIDA64 ile de bakabirsiniz iyi sosyaller dilerim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Technomancer18 dedi: MSI Afterburner ile sonuç elde edemezseniz AIDA64 ile de bakabirsiniz iyi sosyaller dilerim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.