seninle tıpatıp aynı değerleri alıyorum bende r5 5600 stok fan kullanıcısyım, şahsen ben sıcaklık değerlerinin azalacağını düşünüyorum.Stok fan Ryzen 5 5600 ile oyunlarda 77-81 arası CPU ile oynuyorum. Sizce bu değer yüksek mi ve kışın CPU sıcaklığı ne kadar düşer?
Duser. Ne kadar oldugunu tam olarak kestiremeyiz, evinizin sicakligi da onemli.Stok fan Ryzen 5 5600 ile oyunlarda 77-81 arası CPU ile oynuyorum. Sizce bu değer yüksek mi ve kışın CPU sıcaklığı ne kadar düşer?
Stok fan Ryzen 5 5600 ile oyunlarda 77-81 arası CPU ile oynuyorum. Sizce bu değer yüksek mi ve kışın CPU sıcaklığı ne kadar düşer?
Hocam sizce bu sıcaklıklar uzun vade de işlemciye zarar verir miseninle tıpatıp aynı değerleri alıyorum bende r5 5600 stok fan kullanıcısyım, şahsen ben sıcaklık değerlerinin azalacağını düşünüyorum.
İşlemcinin zarar görmesi için 90 derece ve üstü sorunlu 80 85 arası normalde olmamalı fakat bir zarar vermez.tamamdır herkese çok teşekkürler
Hocam sizce bu sıcaklıklar uzun vade de işlemciye zarar verir mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.