CPU sıcaklığı kışın düşer mi?

Arda7700

Decapat
Daha fazla  
Stok fan Ryzen 5 5600 ile oyunlarda 77-81 arası CPU ile oynuyorum. Sizce bu değer yüksek mi ve kışın CPU sıcaklığı ne kadar düşer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok fan Ryzen 5 5600 ile oyunlarda 77-81 arası CPU ile oynuyorum. Sizce bu değer yüksek mi ve kışın CPU sıcaklığı ne kadar düşer?
seninle tıpatıp aynı değerleri alıyorum bende r5 5600 stok fan kullanıcısyım, şahsen ben sıcaklık değerlerinin azalacağını düşünüyorum.

Öncelikle merhaba ne kadar düşeceğini söyleyemem amma bayağı düşer sıcak olduğunda kamera kapanıyor birdenbire bilgisayar kapanıyor ancak kışın bayağı bir düşer.

Tam değer vermek zor ama kesinlikle büyük oranda düşüyor kışın. Yaz olduğunda da çok artıyor. Özellikle laptop kullanıyorsanız.

tamamdır herkese çok teşekkürler

seninle tıpatıp aynı değerleri alıyorum bende r5 5600 stok fan kullanıcısyım, şahsen ben sıcaklık değerlerinin azalacağını düşünüyorum.
Hocam sizce bu sıcaklıklar uzun vade de işlemciye zarar verir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…