Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #11 Ama işlemciyi söylemiyo.
Yusuf Can Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #12 İşlemcinin merkezine nohut kadar macun sürüp presleyerek soğutucuyu monte edin. Sağına soluna fazla sürmenize gerek yok.
İşlemcinin merkezine nohut kadar macun sürüp presleyerek soğutucuyu monte edin. Sağına soluna fazla sürmenize gerek yok.
LOLTA55 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 203 Yer Aincrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #13 Şimdi gördüm bildirim gelmedi q9550 işlemcim var Max 71 oldu sıcaklık elimdede termal macun kalmadı 50 TL'ye termal macun alicam yarın ne onerirsiniz
Şimdi gördüm bildirim gelmedi q9550 işlemcim var Max 71 oldu sıcaklık elimdede termal macun kalmadı 50 TL'ye termal macun alicam yarın ne onerirsiniz
ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 9 Eylül 2020 #14 LOLTA55 dedi: Şimdi gördüm bildirim gelmedi Q9550 işlemcim var Max 71 oldu sıcaklık elimdede termal macun kalmadı 50 TL'ye termal macun alacağım yarın ne onerirsiniz? Genişletmek için tıkla... MX 4 alabilirsiniz.
LOLTA55 dedi: Şimdi gördüm bildirim gelmedi Q9550 işlemcim var Max 71 oldu sıcaklık elimdede termal macun kalmadı 50 TL'ye termal macun alacağım yarın ne onerirsiniz? Genişletmek için tıkla... MX 4 alabilirsiniz.
LOLTA55 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 203 Yer Aincrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #15 Yarın direkt Vatan'dan alacağımda bunu almayı düşünüyorum önceki macun coolmasterdi sıcaklık 70'e çıkıyordu Max, bunda fark eder mi? Dosya Ekleri Screenshot_20200909_023041_com.android.chrome.jpg 81,3 KB · Görüntüleme: 59
Yarın direkt Vatan'dan alacağımda bunu almayı düşünüyorum önceki macun coolmasterdi sıcaklık 70'e çıkıyordu Max, bunda fark eder mi?
zilyoner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Jailor's Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #16 Yaz ayında sıcaklıklar gayet normal. İşlemcinin ne olduğu pek önemli değil bu nokta da.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 9 Eylül 2020 #17 Kendiniz yaydığınız zaman kılcal hava kabarcıkları kalabiliyor. Ortaya X veya çizgi şeklinde sıkıp soğutucuyu dik şekilde bırakın. Video biraz eski ancak mantık hala geçerli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kendiniz yaydığınız zaman kılcal hava kabarcıkları kalabiliyor. Ortaya X veya çizgi şeklinde sıkıp soğutucuyu dik şekilde bırakın. Video biraz eski ancak mantık hala geçerli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gamagu Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 423 9 Eylül 2020 #18 RotasızBey dedi: İşlemciyi belirtirseniz daha iyi olur. Termal macunu orta kısma pirinç tanesi büyüklüğün de sıkmanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yarım nohuttur o, pirinç olsa yerinde duramazsın.
RotasızBey dedi: İşlemciyi belirtirseniz daha iyi olur. Termal macunu orta kısma pirinç tanesi büyüklüğün de sıkmanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yarım nohuttur o, pirinç olsa yerinde duramazsın.
andndar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 9 Eylül 2020 #19 Gamagu dedi: Yarım nohuttur o, pirinç olsa yerinde duramazsın. Genişletmek için tıkla... Belki adamın pirinçleri büyüktür(!)
Gamagu dedi: Yarım nohuttur o, pirinç olsa yerinde duramazsın. Genişletmek için tıkla... Belki adamın pirinçleri büyüktür(!)
LOLTA55 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 203 Yer Aincrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #20 Jelly Beanci dedi: Kendiniz yaydığınız zaman kılcal hava kabarcıkları kalabiliyor. Ortaya X veya çizgi şeklinde sıkıp soğutucuyu dik şekilde bırakın. Video biraz eski ancak mantık hala geçerli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sıcaklık BIOS'ta 31 derece PC acılınca 50 derece ben bir termal macun alıp X şeklinde yaparım.
Jelly Beanci dedi: Kendiniz yaydığınız zaman kılcal hava kabarcıkları kalabiliyor. Ortaya X veya çizgi şeklinde sıkıp soğutucuyu dik şekilde bırakın. Video biraz eski ancak mantık hala geçerli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sıcaklık BIOS'ta 31 derece PC acılınca 50 derece ben bir termal macun alıp X şeklinde yaparım.