CPU sıcaklığı sadece Opera açıkken 90 derece

ozgunkgna

Hectopat
Daha fazla  
PC'de herhangi bir oyun açık değil. Sadece Opera açık ama Armoury Crate'te sıcaklık 90-91 tarzında. Bana çok yüksek geldi. Normal midir bu sıcaklık?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal olmamakla beraber çok yüksek.
Oyunlarda görmüyorum ben o dereceyi. Temizlik ve macun yenileme yapın mutlaka.

İşlemci ne? Soğutucu ne? En son ne zaman bakım yapıldı? Arka planda hangi programlar çalışıyor? Hiçbir bilgi yok.

Hocam pcden çok ses geliyorsa termal macun erimiştir hiç yoktur benim kasada da deli gibi ses geliyodu termal macun hiç yoktu işlemcide

PC'de herhangi bir oyun açık değil. Sadece Opera açık ama Armoury Crate'te sıcaklık 90-91 tarzında. Bana çok yüksek geldi. Normal midir bu sıcaklık?
Laptop mu kullanıyorsun? Arkada çalışan oyun gibi yüksek işlemci tüketebilecek başka şeyler var mı?

CPU'yu kullanan başka uygulama yok mu emin misiniz?

şuan hissedilen sıcaklık 33 derece burda ve noctua kule tipi tek fanlı soğutucu var sonuç bu şekilde;

2 ayrı browserda toplam 8 tane pencere açık 4 ü sabit olarak veri akışı yapan şeyler.

Sistem bilgilerini ve en son ne zaman bakım yapıldığını yazsaydınız keşke.

Normal olmamakla beraber çok yüksek.
Oyunlarda görmüyorum ben o dereceyi. Temizlik ve macun yenileme yapın mutlaka.

Normal kaç derece olur.

İşlemci ne? Soğutucu ne? En son ne zaman bakım yapıldı? Arka planda hangi programlar çalışıyor? Hiçbir bilgi yok.

İşlemcim Ryzen 5600X sistemle gelen hava soğutması. Bakım yapalı 4 5 ay oldu arka planda sadece Opera açık ama onda da 15 sayfa falan açık.

Hocam PC'den çok ses geliyorsa termal macun erimiştir hiç yoktur benim kasada da deli gibi ses geliyordu termal macun hiç yoktu işlemcide.

Kral öyle çok belli bir ses yok sadece fan sesi var.

Laptop mu kullanıyorsun? Arkada çalışan oyun gibi yüksek işlemci tüketebilecek başka şeyler var mı?

Masaüstü.

CPU'yu kullanan başka uygulama yok mu emin misiniz?

Denetim masasında CPU %20 olarak çalışıyor.

Bu SS aldığın hangi uygulama acaba.

Sistem bilgilerini ve en son ne zaman bakım yapıldığını yazsaydınız keşke.

RTX 3060 Ti
Ryzen 5600X hava soğutma
16 GB RAM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…