Y yusuf burak Centipat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 24 15 Ağustos 2019 #11 207061 dedi: Denemek amaçlı Full on mode seçeneğine gelip sistemi yeniden başlatabilir misiniz? Sıcaklık değerlerini öyle görelim. Genişletmek için tıkla... Ben denedim aynı ısı değerleri oldu çare yeni güzel bir macun almakta
207061 dedi: Denemek amaçlı Full on mode seçeneğine gelip sistemi yeniden başlatabilir misiniz? Sıcaklık değerlerini öyle görelim. Genişletmek için tıkla... Ben denedim aynı ısı değerleri oldu çare yeni güzel bir macun almakta
Y yusuf burak Centipat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 24 15 Ağustos 2019 #12 SonTolga dedi: Ne zamandan beri bu sorunu yaşıyorsunuz. En son ne zaman temizlendi? Macunu Cooler Master bir macun ile yapıp deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu fan nasıl çıkartılır
SonTolga dedi: Ne zamandan beri bu sorunu yaşıyorsunuz. En son ne zaman temizlendi? Macunu Cooler Master bir macun ile yapıp deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu fan nasıl çıkartılır
SonTolga Hectopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2019 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Üstünde kilit benzeri çevirmeli çubuklar olur genellikle resimde de benzeri çubuk görüyorum eğer yapamayacaksan markasını yaz internete elbet vardır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Üstünde kilit benzeri çevirmeli çubuklar olur genellikle resimde de benzeri çubuk görüyorum eğer yapamayacaksan markasını yaz internete elbet vardır.
Y yusuf burak Centipat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 24 15 Ağustos 2019 #14 SonTolga dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Üstünde kilit benzeri çevirmeli çubuklar olur genellikle resimde de benzeri çubuk görüyorum eğer yapamayacaksan markasını yaz internete elbet vardır. Genişletmek için tıkla... Biraz zorladım çubukları çıkmadı yanındaki 2 demirden çeksem çıkarmı yoksa anakart zarar görürmü
SonTolga dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Üstünde kilit benzeri çevirmeli çubuklar olur genellikle resimde de benzeri çubuk görüyorum eğer yapamayacaksan markasını yaz internete elbet vardır. Genişletmek için tıkla... Biraz zorladım çubukları çıkmadı yanındaki 2 demirden çeksem çıkarmı yoksa anakart zarar görürmü
SonTolga Hectopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2019 #15 yusuf burak dedi: Biraz zorladım çubukları çıkmadı yanındaki 2 demirden çeksem çıkarmı yoksa anakart zarar görürmü Eki Görüntüle 427746 Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle öyle çıkacaktır.
yusuf burak dedi: Biraz zorladım çubukları çıkmadı yanındaki 2 demirden çeksem çıkarmı yoksa anakart zarar görürmü Eki Görüntüle 427746 Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle öyle çıkacaktır.