X xGamerCLocKx Hectopat Katılım 12 Ocak 2015 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2015 #1 Bu değerler normal mi ? Bana çok soğuk gibi geldi. Şu an işlemci tam 3-4 saatdir boşta. Yük altindada maksimum 33 oldu. İşin enterasan yani stok fan kullaniyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2015
Bu değerler normal mi ? Bana çok soğuk gibi geldi. Şu an işlemci tam 3-4 saatdir boşta. Yük altindada maksimum 33 oldu. İşin enterasan yani stok fan kullaniyorum.
E enessavas23 Hectopat Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2015 #2 Pcnin gücüne bağlı ama şuan ki değerler iyi gözüküyor. Pcnin özelliklerini görmeden kesin bişi diyemem. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2015
Pcnin gücüne bağlı ama şuan ki değerler iyi gözüküyor. Pcnin özelliklerini görmeden kesin bişi diyemem.
BARON™ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Yer Papua Yenigine Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2015 #3 Sıcaklık değerleriniz gayet normal içiniz rahat olsun. Konu kilitlenebilir.
CoffinShaker Hectopat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 562 Makaleler 1 Yer Kentucky 14 Ocak 2015 #4 3-4 saatir boşta olsa da stok fanla oda sıcaklığının altına inmesi mümkün değil diye biliyorum ama .. ?
3-4 saatir boşta olsa da stok fanla oda sıcaklığının altına inmesi mümkün değil diye biliyorum ama .. ?
X xGamerCLocKx Hectopat Katılım 12 Ocak 2015 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2015 #5 CoffinShaker dedi: 3-4 saatir boşta olsa da stok fanla oda sıcaklığının altına inmesi mümkün değil diye biliyorum ama .. ? Genişletmek için tıkla... Bende ona şaşırıyorum Bios tande baktım aynı. Oda sıcaklığıda normal her zamanki gibi Tamam o zaman konu kilitlene bilir. Bir sorum daha var açıyorum)
CoffinShaker dedi: 3-4 saatir boşta olsa da stok fanla oda sıcaklığının altına inmesi mümkün değil diye biliyorum ama .. ? Genişletmek için tıkla... Bende ona şaşırıyorum Bios tande baktım aynı. Oda sıcaklığıda normal her zamanki gibi Tamam o zaman konu kilitlene bilir. Bir sorum daha var açıyorum)