Çözüldü CPU soğutcusunu söküp takmak macuna zarar verir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusuf475

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün işlemci için termal macunu yenileyecektim fanı çıkardım, güzelce sildim daha sonra macunu sürdüm ve kapattım. Fakat vidalar tam oturmamıştı bende çıkarıp tekrar taktım bunu 1 saat aralıkla denemiştim. Macuna zarar gelmiş midir? En son baktığımda macun kurumamıştı ve düzgünce dağılmıştı.

Çözüm
Bir şey olmaz hocam, macun zaten dağılmış. Bir şey olmaz, açtığında kontrol et yine de. Sorun yok.
Bir şey olmaz hocam, macun zaten dağılmış. Bir şey olmaz, açtığında kontrol et yine de. Sorun yok.

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba. Bugün işlemci için termal macunu yenileyecektim fanı çıkardım, güzelce sildim daha sonra macunu sürdüm ve kapattım. Fakat vidalar tam oturmamıştı bende çıkarıp tekrar taktım bunu 1 saat aralıkla denemiştim. Macuna zarar gelmiş midir? En son baktığımda macun kurumamıştı ve düzgünce dağılmıştı.

Her açtığınızda tekrar sürmelisiniz.

Her açtığınızda tekrar sürmelisiniz.
Neden?

Hocam düzgün yayılmış, tekrar açıp baktığında taşmadıysa ve kurumadıysa bir sorun yok ki, her aç kapat da macun sürmüş olsaydı boşa giderdi.

Evet hocam güzel şekilde yayılmıştı ve kurumamıştı zaten macunu uzun süredir kullanıyorum (4-5 yıldır) vidaları da düzgün şekilde sıkabildim :).

Neden?

Evet hocam güzel şekilde yayılmıştı ve kurumamıştı zaten macunu uzun süredir kullanıyorum (4-5 yıldır) vidaları da düzgün şekilde sıkabildim :).

Hocam sen iyi misin? Adam "Ben fanını söktükten sonra termal macun mu sürmem gerekiyordu?
Şimdiden teşekkürler. Tek tek cevaplarsanız sevinirim." demiş. Adam " temizledim iyice fakat termal macun sürmedim" demiş. Aynı konu mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı