Tonyukuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2019 #12 LeMoNata dedi: Peki montajı yaparken anakartı yerinden çıkardınız mı? Genişletmek için tıkla... Ben bu işte biraz acemi olduğum için çıkarmak durumunda kaldım ancak tecrübeli birisi çıkarmadan da yapabilir.
LeMoNata dedi: Peki montajı yaparken anakartı yerinden çıkardınız mı? Genişletmek için tıkla... Ben bu işte biraz acemi olduğum için çıkarmak durumunda kaldım ancak tecrübeli birisi çıkarmadan da yapabilir.
LeMoNata Kilopat Katılım 1 Şubat 2015 Mesajlar 177 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2019 #13 Dark Freezer X124 12cm Mavi LED'li Intel & AMD 4pin PWM Fiyatı bu sığar mı?
Anonymous61 Kilopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi 9 Eylül 2019 #14 LeMoNata dedi: Peki montajı yaparken anakartı yerinden çıkardınız mı? Genişletmek için tıkla... Orda öndeki slot boş ve iki rami buyana alarak soğutucu rahatlıkla sığar ram engel olursa şayet ve olurda soğutuculu ram kullanıyorsun sığmaz muhtemelen rahatca sen halledersin ram takmak çok kolay
LeMoNata dedi: Peki montajı yaparken anakartı yerinden çıkardınız mı? Genişletmek için tıkla... Orda öndeki slot boş ve iki rami buyana alarak soğutucu rahatlıkla sığar ram engel olursa şayet ve olurda soğutuculu ram kullanıyorsun sığmaz muhtemelen rahatca sen halledersin ram takmak çok kolay