Merhaba, İtopya'dan aldığım hazır sistemde Excavator V90 soğutucu mevcut. Demonte geldiği için benim takmam gerekiyor. Dolayısıyla işlemciyi stok fan olmadan bekliyordum ama kasayı açtığımda böyle bir görüntü ile karşılaştım. Bu kendi fanı değil mi? Eğer öyleyse, bunu söküp Excavator'ı takmalı mıyım? Çünkü çok kaliteli bir soğutucu olmadığını biliyorum.
Şu anda takılı olan stock fan, elinizdeki iyi olmasa da kule tipi bir fandır her türlü stockdan iyidir.
YouTube'a kule tipi nasıl takılır diye bakarsanız aşağı yukarı öğrenebilirsiniz çoğu soğutucu aynı takılır.
Taksanız daha iyi olur, her türlü stok soğutucudan daha iyi performansı olur zaten.
4 tane vida var soğutucunun orada, onları söküyorsunuz falan filan anakartta CPU_FAN kablosu var o kabloyu çıkartıp yeni fanın kablosunu takıyorsunuz sonra vidalıyorsunuz. YouTube'dan bakarsanız daha iyi olur montaj için. Ben kabaca anlattım.
Termal macun alacağınıza direkt soğutucu alın derim o zaman, yanında kaliteli termal macunda geliyor çoğunun.
İyzico'da indirim var 1000TL üzeri 500TL olması lazım ilk siparişe özel gaming.gen.tr de, oradan alabililirsiniz.
Termal macun alacağınıza direkt soğutucu alın derim o zaman, yanında kaliteli termal macunda geliyor çoğunun.
İyzico'da indirim var 1000TL üzeri 500TL olması lazım ilk siparişe özel gaming.gen.tr de, oradan alabililirsiniz.
Hocam direkt ya bu şekilde kullanın ya da dediğim gibi fan + termal macun alın daha ucuza gelir, indirimle 500-600TL'ye falan getirirsiniz. Gelen fan da çok iyi bir fan değil zaten.
Hocam direkt ya bu şekilde kullanın ya da dediğim gibi fan + termal macun alın daha ucuza gelir, indirimle 500-600TL'ye falan getirirsiniz. Gelen fan da çok iyi bir fan değil zaten.
Ryzen 5 5600 / Gigabyte GTX 1660 TI 6 GB / Kingston FURY Beast 2x8 3200MHz / Asus Prime B450M-K II / Thermalright Assassin King 120 SE / Samsung 256 GB Evo SATA 3.0 / WD Green SATA 3.0 1TB HDD / AOC 27G2SPU 1 MS 165 Hz