murdck Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #1 Sorum basit. CPU soğutucunun montajı zor bir işlem midir?
AreYouOkey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #2 Hayır, bir kaç rehber video izleyerek çok basit takbilirsin.
huseyintb Centipat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 21 23 Temmuz 2020 #3 Ben 1 ay önce ilk kez yapmıştım. Çok kolay şu videoyu izleyerek yapabilirsin Video
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 23 Temmuz 2020 #4 murdck dedi: Sorum basit. CPU soğutucunun montajı zor bir işlem midir? Genişletmek için tıkla... Termal macun sürüp 4 vida sıkmalık bir iş. Termal macun uygulamadan önce mutlaka izlemelisin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Soğutucunun nasıl takıldığıyla ilgili Technopat youtube kanalındaki herhangi sistem toplama rehberini izleyebilirsin.
murdck dedi: Sorum basit. CPU soğutucunun montajı zor bir işlem midir? Genişletmek için tıkla... Termal macun sürüp 4 vida sıkmalık bir iş. Termal macun uygulamadan önce mutlaka izlemelisin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Soğutucunun nasıl takıldığıyla ilgili Technopat youtube kanalındaki herhangi sistem toplama rehberini izleyebilirsin.
murdck Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #5 huseyintb dedi: Ben 1 ay önce ilk kez yapmıştım. Çok kolay şu videoyu izleyerek yapabilirsin. Video Genişletmek için tıkla... Anakartı kasadan sökmem lazım mı?
huseyintb dedi: Ben 1 ay önce ilk kez yapmıştım. Çok kolay şu videoyu izleyerek yapabilirsin. Video Genişletmek için tıkla... Anakartı kasadan sökmem lazım mı?
huseyintb Centipat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 21 23 Temmuz 2020 #6 murdck dedi: Anakartı kasadan sökmem lazım mı? Genişletmek için tıkla... Anakartın arkasına erişmen lazım. Orada bir söket onu tekrar vidalayacaksın. Ama anakartı sökmeni tavsiye ederim
murdck dedi: Anakartı kasadan sökmem lazım mı? Genişletmek için tıkla... Anakartın arkasına erişmen lazım. Orada bir söket onu tekrar vidalayacaksın. Ama anakartı sökmeni tavsiye ederim
FurkaanK Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 524 Çözümler 2 Yer Sanane 23 Temmuz 2020 #7 murdck dedi: Sorum basit. CPU soğutucunun montajı zor bir işlem midir? Genişletmek için tıkla... 10 yaşındaki çocuk bile yapar basit iş.
murdck dedi: Sorum basit. CPU soğutucunun montajı zor bir işlem midir? Genişletmek için tıkla... 10 yaşındaki çocuk bile yapar basit iş.