CPU soğutucu monte edilemiyor

chagan

Hectopat
Daha fazla  
Soğutucunun vidalarının(sanırım vida) işaretlediğim yerlere denk gelip sıkılması gerekiyor fakat bir tarafa denk gelse diğer tarafa gelmiyor, delirmek üzereyim. Nasıl yapacağım, üst taraftarını ekran kartı olduğu için göremiyorum, alt tarafta denk getirmeye çalışıyorum fakat üstte gelmiyor.

20250716_195800.jpg

Bende de termalright Peerless Assassin's var rezalet montaj desteği var soğutma performansı çok kötü ben memnun kalmadım. Aynı şekilde bu soğutucuyu takacağım diye chipsetin pinlerini bile eğdim. Gittim yeni anakart aldım.

İlk kez yapıyorsanız normaldir video izleyerek yapmıyorsanız video ile yapın çok daha kolay ben hem kendi bilgisayarıma AM4 hem arkadaşın bilgisayarına LGA 1700 taktım ve şunu diyebilirim ki AM4 daha kolay LGA 1700 göre.

Assasin King 120 SE montajını hiç bilmediğim halde Youtube üzerinden adım adım yapmıştım. Gayet keyifli ve öğrenerek yaptım. Tek zorlandığım kısım işlemci için kasanın arkasında tutmam gereken metal tabaka olmuştu. Her bir vidayı eşit oranlarda sıkman gerekli ki iki tarafta aynı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı