CPU Soğutucu RAM Slotlarıyla Çakışıyor

i7 8700k işlemci alıyorsun da, sıvı soğutmalı işlemci soğutucusu alamıyor musun? Yazık o işlemciye. O kadar fan takacağına PC'ye 1 tane sıvı soğutma al.

i7 8700k işlemci alıyorsun da, sıvı soğutmalı işlemci soğutucusu alamıyor musun? Yazık o işlemciye. O kadar fan takacağına PC'ye 1 tane sıvı soğutma al.

overclock vs yapmıyorum sadece işlemci hızı hızlı vs diye aldım. sonuçta i7 8700 3.2-4.2Ghz arası / i7 8700k 3.7-4.7Ghz arası (ki sürekli 4.3te çalışıyor şuan) 4.7 ye otomatik mi çıkıyor yoksa overclockla mı bilmiyorum ha sıvı soğutmadan da pek anlamam heleki 500-1000lira verecek bir bütcem de şuan için yok soğutmaya. (hatta bakıyorum EVEREST RAMPAGE MOON CHILL-240 120MMx2 SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ mesela şu ürün tek başına yeterlimi yoksa buna pompa vs de almak gerekmi ? okadar anlamıyorum) şu an sistem kaldırıyor. tabiki ne kadar soğuk okadar iyi ama ilerde sıvıya bakarım gerekirse bide karşılaştırmalarda milletmi beceremiyor yoksa sıvı soğutma düşündüğüm kadar büyük farklar yaratmıyormu bilmiyorum ama baktığım karşılaştırmalarda en fazla 10derece arası fark görüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet arkadaşlar yine bir pazar gittim bitane daha 120mm rampage fan aldım vatandan 24tl ye, tel de rica ettim montaj kısmından alakasız bitane buldular verdiler evde pense mense benim soğutucuya olcak şekilde ayarladım taktım. komple soğutucuyu çıkarıp 90derece çevirip taktık bu zor oldu valla çok sakat bi iş oldu bide tüm sistemi hazırlayıp yuvarlak çemberiyle beraber koyup vidalarını ittrip sabitledim cpu ile nekadar bağdaşıyor çok merak içindeyim. ram slotuna gelcek olursak yine o slotu kapadı o tel zımbırtısı yani sıfıra sıfır altına ram bi şekilde konurda işte baskı uygulayabilir. bilgi açısından koyuyorum fotoları. (cpu nun üstündeki termal macunda mındar oldu tak çıkar tak çıkar montajcılarda iyi sürmemiş galiba kenarları açıkta ??? ha tabi cpu soğutucu şuan çıkmıyor mesela arasındaki teli çıkmıyor çünkü. macunuda yenilemeye kalkasam herşeyi sökcem yine. çok yordu bu masaüstü beni Stability testlerdede çok bi fark olmadı zaten o fan yüzünden kasa yan kapağındaki fanı sökmek durumunda kaldım. çalışmıyor o çoğaltıcı sipariş ettim gelince artık yukarıya emiş (egzosta gerek yok gibi), ön kapak emiş, yan kapak emiş olarak 3 ünü bir çoğaltıcıya takcam. inşallah rpm hızları etkilenmiyordur çoğaltınca?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…