Merhaba, islemci soğutucusu almak istiyorum ama her anakart icin o anakartin özel soğutucusunu mu almam gerek yoksa fark etmiyor mu?
Merhaba, islemci soğutucusu almak istiyorum ama her anakart icin o anakartin özel soğutucusunu mu almam gerek yoksa fark etmiyor mu?
Ürün açıklamasında hangi soketler için uyumlu parçalar geleceği yazar. Kullanma kılavuzunda hangi soket için nasıl takılacağı tek tek anlatılır. İşlemciniz nedir?
AMD FX-8320
Soketinize uygun.
![]()
Strong M2-Pro 9cm Rainbow 2 Bakır Borulu 105W Tdp Intel/amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan Fiyatları ve Özellikleri
Strong M2-Pro 9cm Rainbow 2 Bakır Borulu 105W Tdp Intel/amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kasanıza sığmayacağını düşünüyorsanız alternatif var fakat önermem.
![]()
Akasa Akcc1107Ep01 Amd İşlemci̇ Fani Fiyatları ve Özellikleri
Akasa Akcc1107Ep01 Amd İşlemci̇ Fani en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Teşekkürler hocam ama paylastiklarini yasadigim ülkede bulamadim ama.
Cooler Master Hyper 212 EVO v2
Olur mu ve iyi soguturmu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.