Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 1 Eylül 2018 #11 RAM'ler çift kanal ise tek kanal olarak dener misin? Ben de aynı sorunu bu şekilde çözdüm. Pek çözülmüş sayılmaz ama olsun.
RAM'ler çift kanal ise tek kanal olarak dener misin? Ben de aynı sorunu bu şekilde çözdüm. Pek çözülmüş sayılmaz ama olsun.
LexonTR Megapat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 409 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2018 #12 Takeshi Kovacs dedi: RAM'ler çift kanal ise tek kanal olarak dener misin? Ben de aynı sorunu bu şekilde çözdüm. Pek çözülmüş sayılmaz ama olsun. Genişletmek için tıkla... Denedikten sonra geri dönüş yapacağım.
Takeshi Kovacs dedi: RAM'ler çift kanal ise tek kanal olarak dener misin? Ben de aynı sorunu bu şekilde çözdüm. Pek çözülmüş sayılmaz ama olsun. Genişletmek için tıkla... Denedikten sonra geri dönüş yapacağım.
LexonTR Megapat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 409 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2018 #13 Takeshi Kovacs dedi: RAM'ler çift kanal ise tek kanal olarak dener misin? Ben de aynı sorunu bu şekilde çözdüm. Pek çözülmüş sayılmaz ama olsun. Genişletmek için tıkla... Tek kanal hiç çalışmıyor.
Takeshi Kovacs dedi: RAM'ler çift kanal ise tek kanal olarak dener misin? Ben de aynı sorunu bu şekilde çözdüm. Pek çözülmüş sayılmaz ama olsun. Genişletmek için tıkla... Tek kanal hiç çalışmıyor.