Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 2 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar kullanmadığım bir CPU soğutucu var. Bunu kasada egzoz fan olarak kullana bilmem mümkün mü?
Arkadaşlar kullanmadığım bir CPU soğutucu var. Bunu kasada egzoz fan olarak kullana bilmem mümkün mü?
VıctorTR Hectopat Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 585 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul/Zeytinburnu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2020 #2 Ayaklarını kırıp vida yeri yapman lazım çok uğraştırır, işe yarayacağını sanmam.
Bati. Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 285 Çözümler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Programcısı. 2 Temmuz 2020 #3 Olur ama pek işe yarayacağını sanmıyorum takacak fan pin yerin yoksa ucunu kes ve boştaki bir hard disk güç besleme kablosuna bağla biraz deneyerek yaparsın ben öyle LED bağlamıştım.
Olur ama pek işe yarayacağını sanmıyorum takacak fan pin yerin yoksa ucunu kes ve boştaki bir hard disk güç besleme kablosuna bağla biraz deneyerek yaparsın ben öyle LED bağlamıştım.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #4 Kullanabilirsin lakin 12V'da çalışırsa ses yapar diye düşünüyorum. Ses yaparsa 7V şeklinde bağlantı yap. Kolay yani.
Kullanabilirsin lakin 12V'da çalışırsa ses yapar diye düşünüyorum. Ses yaparsa 7V şeklinde bağlantı yap. Kolay yani.
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 2 Temmuz 2020 #5 Bati. dedi: takacak fan pin yerin yoksa ucunu kes ve boştaki bir hard disk güç besleme kablosuna bağla biraz deneyerek yaparsın ben öyle LED bağlamıştım. Genişletmek için tıkla... Buna bağlasam olurmu?
Bati. dedi: takacak fan pin yerin yoksa ucunu kes ve boştaki bir hard disk güç besleme kablosuna bağla biraz deneyerek yaparsın ben öyle LED bağlamıştım. Genişletmek için tıkla... Buna bağlasam olurmu?
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #6 Papyrus dedi: Buna bağlasam olurmu? Eki Görüntüle 606104 Eki Görüntüle 606105 Genişletmek için tıkla... Olur ama floopy güç beslemesi varsa onu kesip yapın derim.
Papyrus dedi: Buna bağlasam olurmu? Eki Görüntüle 606104 Eki Görüntüle 606105 Genişletmek için tıkla... Olur ama floopy güç beslemesi varsa onu kesip yapın derim.
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 3 Temmuz 2020 #7 Kavuncuk dedi: Olur ama floopy güç beslemesi varsa onu kesip yapın derim. Genişletmek için tıkla... Ne?
Kavuncuk dedi: Olur ama floopy güç beslemesi varsa onu kesip yapın derim. Genişletmek için tıkla... Ne?
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #8 Papyrus dedi: Ne? Genişletmek için tıkla... Ne ne ? Floopy disk takıp kullanacağını sanmam. Yıl 2020 sonuçta.
Papyrus dedi: Ne? Genişletmek için tıkla... Ne ne ? Floopy disk takıp kullanacağını sanmam. Yıl 2020 sonuçta.
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 3 Temmuz 2020 #9 Kavuncuk dedi: Ne ne ? Floopy disk takıp kullanacağını sanmam. Yıl 2020 sonuçta. Genişletmek için tıkla... Floopy nedir?
Kavuncuk dedi: Ne ne ? Floopy disk takıp kullanacağını sanmam. Yıl 2020 sonuçta. Genişletmek için tıkla... Floopy nedir?
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #10 Kavuncuk dedi: Ne ne ? Floopy disk takıp kullanacağını sanmam. Yıl 2020 sonuçta. Genişletmek için tıkla... Pardon başkası sandım Hemen atıyorum alta resmini Papyrus dedi: Floopy nedir? Genişletmek için tıkla... Eski nesil CD diyeyim sana. Hafıza kartına benziyor ama daha büyük. Floopy Disket (Wikipedia)
Kavuncuk dedi: Ne ne ? Floopy disk takıp kullanacağını sanmam. Yıl 2020 sonuçta. Genişletmek için tıkla... Pardon başkası sandım Hemen atıyorum alta resmini Papyrus dedi: Floopy nedir? Genişletmek için tıkla... Eski nesil CD diyeyim sana. Hafıza kartına benziyor ama daha büyük. Floopy Disket (Wikipedia)