Merhaba, Dark Freezer X124 kule tipi soğutucu kullanıyorum. Soğutucumun diğer tarafına ek bir fan eklemeyi düşünüyorum fakat 2 fan arasında kararsız kaldım, atacağım fanlarda hava akımı ve hava basıncı gibi değişkenler olduğunu okudum bazı yerlerde, yani CPU soğutucu için uygun olmayabiliyormuş. 90 TL bütçem var fan için, eğer benim atacağım fanlar dışından öneriniz varsa söyleyebilirsiniz. Aşağıya fanların linklerini bırakıyorum. Seçmem konusunda yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.
Akasa Viper 12cm S-Flow Yüksek Performanslı Sessiz Kasa Fanı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Amd fx-8350 kullanıyorum.AIDA 64 ile stres testi yaptım 20 dk boyunca, sıcaklık 55-60 derece arasındaydı.Gta 5 online oynarken bir anda 60 olan fps, 1 dakikalığına 25'e iniyor sonra tekrardan düzeliyordu.İşlemci ısındığı için frekans düşürüyor ve bu fps düşüşüne sebep oluyor diye düşündüğüm için alıcam.
Akasa Viper 12cm S-Flow Yüksek Performanslı Sessiz Kasa Fanı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Be Quiet! BL081 Pure Wings 2 120 mm 4 Pin Pwm Kasa Tahliye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
@HasanSarıkaya 60 derece yükte ideal bir sıcaklık, drop yeme sebebinin temel kaynağı RAM'dir. Sisteminin özelliklerini bizimle paylaşır mısın?
Amd fx-8350 kullanıyorum.AIDA 64 ile stres testi yaptım 20 dk boyunca, sıcaklık 55-60 derece arasındaydı.Gta 5 online oynarken bir anda 60 olan fps, 1 dakikalığına 25'e iniyor sonra tekrardan düzeliyordu.İşlemci ısındığı için frekans düşürüyor ve bu fps düşüşüne sebep oluyor diye düşündüğüm için alıcam.
Yalnız bu dediğin işlemci sıcaklığından değildir. Arada yükleme falan yapıyordur. FPS'in 60'tan 25'e inmesi için işlemcinin 4 Ghz'den 1 Ghz'e falan inmesi lazım. O soğutucu ile mümkün değil öyle bir frenleme. Oyun HDD mi? GTA'nın yükleme süreleri malum.