Anladım hocam bu süreçte ne yapmam gerekiyor? İlgili yerlere bu 25 kilo kasayı tek başıma alıp nasıl götüreceğim bilmiyorumHocam işlemciniz zaten inanılmaz kuvvetli, hatalı montaj yapmış olabilirsiniz.
360 mm LS 720 ancak bu kadar soğutuyor olabilir kasa da kapalı sanırım. Havalar da sıcak mi orada?Sistemin içi böyle
Anladım hocam bu süreçte ne yapmam gerekiyor? İlgili yerlere bu 25 kilo kasayı tek başıma alıp nasıl götüreceğim bilmiyorum
O işlemci için saglam bir soğutucu lazım, model marka ne soğutucunun? Bir de macunu yeterli miktarda işlemcinin üzerine yayıp soğutucu bloğunu orantılı bir şekilde her vidayi azar azar sıkarak iyice yerine sabitlemek gerekiyor. Mesela tam vidalar sıkılmamış olabilir, bir taraf çok sıkıldığı için diğer taraf yeterince sıkılmamış olabilir, macun yetersiz veya düzgün sürülmüş olabilir vs vs. tabii bir de yaz ayları geldi, soğutucu yeterli gelmiyor da olabilir artık bir de kasa kapalıysa.
360 mm LS 720 ancak bu kadar soğutuyor olabilir kasa da kapalı sanırım. Havalar da sıcak mi orada?
Sanırım kendiniz montajladınız, şimdi yolda giderken kasanın başına bir şey gelebilir düşer falan Allah korusun diyelim. Yani bilemedim tekrar bir kontrol etmenizde dikkatlice fayda olabilir.
LS320 değildir hocam, 3 fanli değil mi üstteki radyatör de 3 fan büyüklüğünde bir de değil mi? Resimde bu şekilde gözüküyor ve LS720 model oluyor, pompası vs tamamen bu soğutucu zira. Vatana götürmelik bir durum yok aslında, boşuna eziyet etme kendine. Yapman gereken tek şey pompayı sök, işlemcinin ve soğutucunun üzerine bak eğer yeterli macun varsa yani işlemcinin her yerinde macun varsa ki bunun da nasıl olması gerektiğini internetten bakabilirsin, eğer düzgün değilse biraz daha macun sür sonra da o bloğu düzgün bir şekilde yerine takip vidala. Vidalari da azar azar sıkarak hepsini esit miktarda ve sonuna kadar sık. Böyle yaptığın takdirde sorun olmaması gerekiyor. Yine tekrar ediyorum, eğer kasa kapaliysa ve sıcak bir sehirde yaşıyorsan bu sıcaklıklar normal sayılabilir.Modeli DeepCool LS320 hocam yanlış yazmışım imzaya düzenledim. Geceleri soğuk oluyor öğlene doğru sıcak oluyor Max 36 derece falan perdem var içerisi güneş almıyor kasanın 1 tarafı kapalı ama ilk kullandığım aylarda böyle ısınma sorunu yoktu yeni yeni yapmaya başladı o yüzden macun değiştim.
İlk macun sürüşümdü büyük bir ihtimalle bir akrabanın arabasını alıp dikkatli bir şekilde vatana götüreceğim orada sürsünler.
@CedricFeanor, hocam direkt macunla alakalı olmayabilir, bu sıcaklığı oyunu açtıktan kısa bir süre sonra yapmıyorsa, ve uzun süreler bu sıcaklıklar ile devam etmiyorsa sakin olun. Araba ile götürürken ekran kartı ağır olduğu için kırılma ihtimali var ekran kartının soket kısmından, eğer illa ben götüreceğim derseniz ekran kartını sökün kasadan ve ekran kartını ayrı olarak kutusunda götürün.
Kusura bakmayın uzun zaman oldu.LS320 değildir hocam, 3 fanli değil mi üstteki radyatör de 3 fan büyüklüğünde bir de değil mi? Resimde bu şekilde gözüküyor ve LS720 model oluyor, pompası vs tamamen bu soğutucu zira. Vatana götürmelik bir durum yok aslında, boşuna eziyet etme kendine. Yapman gereken tek şey pompayı sök, işlemcinin ve soğutucunun üzerine bak eğer yeterli macun varsa yani işlemcinin her yerinde macun varsa ki bunun da nasıl olması gerektiğini internetten bakabilirsin, eğer düzgün değilse biraz daha macun sür sonra da o bloğu düzgün bir şekilde yerine takip vidala. Vidalari da azar azar sıkarak hepsini esit miktarda ve sonuna kadar sık. Böyle yaptığın takdirde sorun olmaması gerekiyor. Yine tekrar ediyorum, eğer kasa kapaliysa ve sıcak bir sehirde yaşıyorsan bu sıcaklıklar normal sayılabilir.
Valorant çok fazla CPU yükü bindiren bir oyun, diğer oyunlar ve sistem boşta iken sıcaklıklar ne durumda?