CPU Valorant oynanırken 85 derece oluyor

Ortalama 10-15 dakika içerisinde bu sıcaklığa ulaşıyor.

Kusura bakmayın uzun zaman oldu.
Evet soğutucu LS720, soğutucunun pompa kısmında 2 tane kablo var, birinin aio pump soketine takıyorsun diğeri de RGB kablo, onlar takılı değil mi? Şimdi biraz baktım da 95 derecelere kadar çıkıyor testlerde bu işlemci bu sogutucuyla. Valorant gibi bir oyun için de bu değerler normal gibi duruyor. Yine tekrar ediyorum, havalar ısındı sıcaklıklar illaki artacak. Problem yok gibi duruyor.

Pekala, eğer ben kasayı götüreceğim diyorsanız ekran kartına dikkat edin. Kart çok ağır, arabada sallanırsa soketten kırılma ihtimali var. Termal macun olarak ise Termal Grizzly tavsiye ediyorum hocam.

Pekala, eğer ben kasayı götüreceğim diyorsanız ekran kartına dikkat edin, çok ağır arabada sallanırsa soketten kırılma ihtimali var. Termal macun olarak ise termal grizzly tavsiye ediyorum hocam.

MX6 ile Thermal Grizzly karşılaştırması yaptım ve kazanan MX6 oldu 4-5 derece de olsa onu satın almıştım onu tekrardan götürüp orada sürdürteceğim.

Elden Ring işlemciyi bu oyun kadar kullanmıyor çünkü.

Doğrudur ama 85 derece olması normal değil 70 derece olması da normal değil 15'ten fazla fan var kasanın içinde.

Hocam elinizdeki işlemci gerçekten çok çok kuvvetli, yük altında 70 derecede veyahut daha altında seyretmesini bekleyemezsiniz. Ben hiçbir testte de görmedim öyle değerler, gördüyseniz paylaşın beraber inceleyelim.

Hocam elinizdeki işlemci gerçekten çok çok kuvvetli, yük altında 70 derecede veyahut daha altında seyretmesini bekleyemezsiniz.

Anlıyorum ama ilk 8-9 ay böyle yapmıyordu. Yani ısınmadığı için sıcaklık değerlerine bakma gereği bile duymuyordum rahatsız etmeye başlayınca MSI Afterburner yükleyip baktım.

Ekran kartı normal değil mi hocam ısı ve kullanım olarak?

Kullandığın işlemciye ve soğutucuya bağlı. Bana sorarsan bir problem gözükmüyor, boşuna götürüp kendine eziyet etme. İstediği kadar fan olsun bir yerden sonra işe yaramıyor zaten. O soğutucuyla o işlemcinin belirli bir sıcaklığı olacak elbette.

Tanıdığım bir abi var bilgisayar işinden anlıyor o zaman onu çağırayım o sürsün macunu doğru bir şekilde de takar diye umuyorum. 1 hafta içinde çağırır sonuçları tekrardan buradan paylaşırım o zaman. Arkadaşlar herkese teşekkür ederim.
Bir de 1 hafta böyle kullanmaya devam etsem sorun olur mu?

Bir şey olmaz kullanabilirsin.

MX6 ile Thermal Grizzly karşılaştırması yaptım ve kazanan MX6 oldu 4-5 derece de olsa onu satın almıştım.
Thermal Grizzly'nin hangi modelini karşılaştırdınız? TG Kryonaut daha iyi çünkü normalde MX-6'ya göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…