mamibzkl Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #1 CPU ve DRAM ışığı yanıp sönüyor. BIOS'u sıfırlayamadım, RAM slotlarında değişiklik yaptım. Maalesef çalıştıramıyorum.
CPU ve DRAM ışığı yanıp sönüyor. BIOS'u sıfırlayamadım, RAM slotlarında değişiklik yaptım. Maalesef çalıştıramıyorum.
KS KS mamibzkl Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #11 Tamam deniyorum. Einstein dedi: PSU'yu kapatıp fişten çek. Resimde gördüğün 2 jbat1 pinini bir iletken yardımıyla 5-10 saniye birbirine değdir. Ardından sistemi açmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını çıkarmam gerekiyor ama. Artı 0 Eksi
Tamam deniyorum. Einstein dedi: PSU'yu kapatıp fişten çek. Resimde gördüğün 2 jbat1 pinini bir iletken yardımıyla 5-10 saniye birbirine değdir. Ardından sistemi açmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını çıkarmam gerekiyor ama.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #12 mamibzkl dedi: Tamam deniyorum. Hocam ekran kartını çıkarmam gerekiyor ama. Genişletmek için tıkla... BIOS pili çıkarma işlemini denediniz mi? Artı 0 Eksi
mamibzkl dedi: Tamam deniyorum. Hocam ekran kartını çıkarmam gerekiyor ama. Genişletmek için tıkla... BIOS pili çıkarma işlemini denediniz mi?
KS KS mamibzkl Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #13 Einstein dedi: BIOS pili çıkarma işlemini denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #14 mamibzkl dedi: Evet denedim. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin pinlerinde yamukluk vs. var mı? Diye kontrol eder misin? Artı 0 Eksi
mamibzkl dedi: Evet denedim. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin pinlerinde yamukluk vs. var mı? Diye kontrol eder misin?
KS KS mamibzkl Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #15 Einstein dedi: İşlemcinin pinlerinde yamukluk vs. var mı? Diye kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Tamam hemen yapıyorum bu arada jbat 1 hanğisi hocam. Dosya Ekleri IMG_2199.jpeg 183,7 KB · Görüntüleme: 25 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: İşlemcinin pinlerinde yamukluk vs. var mı? Diye kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Tamam hemen yapıyorum bu arada jbat 1 hanğisi hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #16 mamibzkl dedi: Tamam hemen yapıyorum bu arada jbat 1 hanğisi hocam. Genişletmek için tıkla... Attığım şemada belirttim. Artı 0 Eksi
mamibzkl dedi: Tamam hemen yapıyorum bu arada jbat 1 hanğisi hocam. Genişletmek için tıkla... Attığım şemada belirttim.
KS KS mamibzkl Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #17 Einstein dedi: Attığım şemada belirttim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben işlemcide bir sorun ğöremedim. mamibzkl dedi: Hocam ben işlemcide bir sorun ğöremedim. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam. Dosya Ekleri IMG_2208.jpeg 85,5 KB · Görüntüleme: 24 IMG_2202.jpeg 81,7 KB · Görüntüleme: 23 IMG_2210.jpeg 93 KB · Görüntüleme: 23 IMG_2214.jpeg 206,9 KB · Görüntüleme: 25 Son düzenleme: 11 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Attığım şemada belirttim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben işlemcide bir sorun ğöremedim. mamibzkl dedi: Hocam ben işlemcide bir sorun ğöremedim. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #18 mamibzkl dedi: Hocam ben işlemcide bir sorun ğöremedim. Nasıl hocam. Genişletmek için tıkla... RAM'in ucunu ve RAM soketini silgi ya da kuru bez ile dikkatlice temizleyip dener misin? Artı 0 Eksi
mamibzkl dedi: Hocam ben işlemcide bir sorun ğöremedim. Nasıl hocam. Genişletmek için tıkla... RAM'in ucunu ve RAM soketini silgi ya da kuru bez ile dikkatlice temizleyip dener misin?
KS KS mamibzkl Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #19 Einstein dedi: RAM'in ucunu ve RAM soketini silgi ya da kuru bez ile dikkatlice temizleyip dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim ışıkların hepsi söndü. Sanırım işlemcimle ilğiliymiş. Ama bu sefer de ğörüntü gelmiyor. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: RAM'in ucunu ve RAM soketini silgi ya da kuru bez ile dikkatlice temizleyip dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim ışıkların hepsi söndü. Sanırım işlemcimle ilğiliymiş. Ama bu sefer de ğörüntü gelmiyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #20 mamibzkl dedi: Hocam teşekkür ederim ışıkların hepsi söndü. Sanırım işlemcimle ilğiliymiş. Ama bu sefer de ğörüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bir süre bekleyin bakalım. Ek olarak PSU'yu kapatıp BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın. Ardından sistemi açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
mamibzkl dedi: Hocam teşekkür ederim ışıkların hepsi söndü. Sanırım işlemcimle ilğiliymiş. Ama bu sefer de ğörüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bir süre bekleyin bakalım. Ek olarak PSU'yu kapatıp BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın. Ardından sistemi açmayı deneyin.