mamibzkl Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #1 CPU ve DRAM ışığı yanıp sönüyor. BIOS'u sıfırlayamadım, RAM slotlarında değişiklik yaptım. Maalesef çalıştıramıyorum.
CPU ve DRAM ışığı yanıp sönüyor. BIOS'u sıfırlayamadım, RAM slotlarında değişiklik yaptım. Maalesef çalıştıramıyorum.
KS KS mamibzkl Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #21 Einstein dedi: Bir süre bekleyin bakalım. Ek olarak PSU'yu kapatıp BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın. Ardından sistemi açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam hallettim teşekkür ediyorum yardımcı olan herkese hayırlı akşamlar. Sistem şuan içler acısı Dosya Ekleri IMG_2215.jpeg 134,6 KB · Görüntüleme: 25 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Bir süre bekleyin bakalım. Ek olarak PSU'yu kapatıp BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın. Ardından sistemi açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam hallettim teşekkür ediyorum yardımcı olan herkese hayırlı akşamlar. Sistem şuan içler acısı
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #22 mamibzkl dedi: Tamam hocam hallettim teşekkür ediyorum yardımcı olan herkese hayırlı akşamlar. Sistem şu an içler acısı. Genişletmek için tıkla... Nasıl halettin? Artı 0 Eksi
mamibzkl dedi: Tamam hocam hallettim teşekkür ediyorum yardımcı olan herkese hayırlı akşamlar. Sistem şu an içler acısı. Genişletmek için tıkla... Nasıl halettin?
KS KS mamibzkl Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #23 Einstein dedi: Nasıl halettin? Genişletmek için tıkla... Ğörüntüyümü hocam. Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #24 mamibzkl dedi: Ğörüntüyümü hocam. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
KS KS mamibzkl Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #25 mamibzkl dedi: Ğörüntüyümü hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sefer de VGA ışığı yanıyor ve sistemi kapatıp açtığımda BIOS açıyor. Sistemi kapatıp açtığımda gelmişti. Einstein dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sistemi kapatıp açtım ve ğelmişti. Son düzenleme: 12 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
mamibzkl dedi: Ğörüntüyümü hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sefer de VGA ışığı yanıyor ve sistemi kapatıp açtığımda BIOS açıyor. Sistemi kapatıp açtığımda gelmişti. Einstein dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sistemi kapatıp açtım ve ğelmişti.