bilaltanis Hectopat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #11 Dutch Van Der Lindee dedi: Düzeldi mi hocam, bende de aynı sorun var PSU'dan kaynaklı mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben kartı teknik servise gönderdim tamirinin mümkün olmadığını ve değişim yapacaklarını söylediler, üzerine 650 lira daha vererek RTX2060 aldım.
Dutch Van Der Lindee dedi: Düzeldi mi hocam, bende de aynı sorun var PSU'dan kaynaklı mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben kartı teknik servise gönderdim tamirinin mümkün olmadığını ve değişim yapacaklarını söylediler, üzerine 650 lira daha vererek RTX2060 aldım.
Dutch Van Der Lindee Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #12 bilaltanis dedi: Ben kartı teknik servise gönderdim tamirinin mümkün olmadığını ve değişim yapacaklarını söylediler, üzerine 650 lira daha vererek RTX2060 aldım. Genişletmek için tıkla... Ben de 1650 Ti aldım. Eski kasayı da parçalayıp sattım. Çözüm yoktu.
bilaltanis dedi: Ben kartı teknik servise gönderdim tamirinin mümkün olmadığını ve değişim yapacaklarını söylediler, üzerine 650 lira daha vererek RTX2060 aldım. Genişletmek için tıkla... Ben de 1650 Ti aldım. Eski kasayı da parçalayıp sattım. Çözüm yoktu.