Badazor Kilopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 35 Çözümler 1 29 Nisan 2020 #11 Hayır yok, zaten fazla verilen voltajı azaltıyorsunuz. Forumda birkaç konu mevcut aratabilirsiniz. Ancak aşırıya kaçmayın yine de.
Hayır yok, zaten fazla verilen voltajı azaltıyorsunuz. Forumda birkaç konu mevcut aratabilirsiniz. Ancak aşırıya kaçmayın yine de.
derivative123 Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 16 1 Mayıs 2020 #12 cpu sıcaklıklarını ciddi anlamda düşürdüm ama gpu düşmedi gpu 83 derecede çalışıyor cpu 80 i pek geçmiyor 83 derece gpu sıkıntı yaratır mı
cpu sıcaklıklarını ciddi anlamda düşürdüm ama gpu düşmedi gpu 83 derecede çalışıyor cpu 80 i pek geçmiyor 83 derece gpu sıkıntı yaratır mı
Flowrtia Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 236 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #13 Sıkıntı yaratmaz ama ne kadar soğuk o kadar iyi.
derivative123 Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 16 4 Mayıs 2020 #14 Gpuya da undervolt yaptım şu an 70i geçmiyor
Flowrtia Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 236 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #15 Ama performanstan düşüyor yine memnunsan problem yok ama macun yenilersen daha da düşer o kadar zor bir şey değil macun yenilemek.
Ama performanstan düşüyor yine memnunsan problem yok ama macun yenilersen daha da düşer o kadar zor bir şey değil macun yenilemek.
derivative123 Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 16 4 Mayıs 2020 #16 Flowrtia dedi: Ama performanstan düşüyor yine memnunsan problem yok ama macun yenilersen daha da düşer o kadar zor bir şey değil macun yenilemek. Genişletmek için tıkla... performans düşmüyor aksine artıyor ekran kartı ve cpu saat hızları arttı macun yenilemek benim laptop için çok zor tüm parçaları sökmek gerekiyor heatsinke ulaşmak için
Flowrtia dedi: Ama performanstan düşüyor yine memnunsan problem yok ama macun yenilersen daha da düşer o kadar zor bir şey değil macun yenilemek. Genişletmek için tıkla... performans düşmüyor aksine artıyor ekran kartı ve cpu saat hızları arttı macun yenilemek benim laptop için çok zor tüm parçaları sökmek gerekiyor heatsinke ulaşmak için