Selam arkadaşlar. Yeni aldığım Xeon E5440 işlemci ile ekran kartına az önce stress testi yaptım. Testi hard diske yapmamama rağmen o 33 dereceden 37 dereceye kalktı. PSU yetersizliyi ola bilir mi yoksa normal mi? İşlemci sıcaklığı AIDA64 ve diğer programlarda farklı gözüküyor. Speccy ile baktığımda 82 derece olan işlemci ve 72 derece olan anakart AIDA64'de bayağı düşük gözüküyor. Yardım ederseniz minnetdar olurum. AIDA64 değerleri:
PSU:
@BERWAR@PODOLOG ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Peki bu testlerde HDD sıcaklığı artması normal mi?
Bir sorum daha olacaktı. Benim PSU üzerinde Watt değeri yazmıyor. Watt değerini öğrenmemin yolu var mı?
@BERWAR@PODOLOG ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Peki bu testlerde HDD sıcaklığı artması normal mi?
Bir sorum daha olacaktı. Benim PSU üzerinde Watt değeri yazmıyor. Watt değerini öğrenmemin yolu var mı?
PSU markası yazınca gelmiyor maalesef. Yük binince ısınması normal biliyorum ama ben hdd'yi teste dahil etmemişdim. Bazı kaynaklara göre PSU yetersiz kalınca elektriği doğru vermiyor. O yüzden biraz endişeliyim.
PSU markası yazınca gelmiyor maalesef. Yük binince ısınması normal biliyorum ama ben hdd'yi teste dahil etmemişdim. Bazı kaynaklara göre PSU yetersiz kalınca elektriği doğru vermiyor. O yüzden biraz endişeliyim.
Hic calismasa bile, kasanin ici isiniyor stres testinde. Bir sey olmaz merak etme. Artik modern komponentlerin hepsinde sicaklik koruma var, eger tehlikeli bir sicakliga gelirse bilgisayar kapanarak korur kendini.