ko34lor Femtopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 20 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #11 Merhaba CPU O.C. İçin BIOS'a girip CPU ratio kısmını arttırmanız gerekir. Ekran kartı için MSI Afterburner veya ASUS GPU Tweak III kullanabilirsiniz.
Merhaba CPU O.C. İçin BIOS'a girip CPU ratio kısmını arttırmanız gerekir. Ekran kartı için MSI Afterburner veya ASUS GPU Tweak III kullanabilirsiniz.
XxmrfirexX Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #12 ko34lor dedi: Merhaba CPU O.C. İçin BIOS'a girip CPU ratio kısmını arttırmanız gerekir. Ekran kartı için MSI Afterburner veya ASUS GPU Tweak III kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner kullanamıyorum yukarı da ki OC yazısı çıkmıyor neden olduğunu bulamadım.
ko34lor dedi: Merhaba CPU O.C. İçin BIOS'a girip CPU ratio kısmını arttırmanız gerekir. Ekran kartı için MSI Afterburner veya ASUS GPU Tweak III kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner kullanamıyorum yukarı da ki OC yazısı çıkmıyor neden olduğunu bulamadım.