Unstated Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 516 Çözümler 5 Yer Wangdue Phodrang, Bhutan 19 Mart 2025 #1 Selamlar sorum başlıktaki gibi işlemci ve ekran kartını aynı anda teste sokmak istiyorum ikisinin de tam güçte çalışmasını istiyorum. 3DMark diyenler olabilir onu şu anda alamam.
Selamlar sorum başlıktaki gibi işlemci ve ekran kartını aynı anda teste sokmak istiyorum ikisinin de tam güçte çalışmasını istiyorum. 3DMark diyenler olabilir onu şu anda alamam.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.414 Makaleler 1 Çözümler 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #2 OCCT'nin Power testini öneririm. Tüm sistemi yüke soktuğu için aynı zamanda PSU testi gibi de oluyor.
OCCT'nin Power testini öneririm. Tüm sistemi yüke soktuğu için aynı zamanda PSU testi gibi de oluyor.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #3 Unstated dedi: 3DMark diyenler olabilir onu şu anda alamam. Genişletmek için tıkla... TimeSpy testi ücretsiz. Steam'den demoyu indirebilirsin.
Unstated dedi: 3DMark diyenler olabilir onu şu anda alamam. Genişletmek için tıkla... TimeSpy testi ücretsiz. Steam'den demoyu indirebilirsin.
Unstated Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 516 Çözümler 5 Yer Wangdue Phodrang, Bhutan 19 Mart 2025 #4 KafadanKontak dedi: OCCT'nin Power testini öneririm. Tüm sistemi yüke soktuğu için aynı zamanda PSU testi gibi de oluyor. Genişletmek için tıkla... Benim de amacım aslında oydu PSU yetersiz olduğundan şüpheleniyorum.
KafadanKontak dedi: OCCT'nin Power testini öneririm. Tüm sistemi yüke soktuğu için aynı zamanda PSU testi gibi de oluyor. Genişletmek için tıkla... Benim de amacım aslında oydu PSU yetersiz olduğundan şüpheleniyorum.