CPU veya GPU'da Sıfır (0) Dereceyi Yakalayan Var Mı?

Günümüz şartları için imkansız diyorum.

Sonradan gelen düzenleme : Ben normal kullanım soğutucular, sıvı soğutma için kastetmiştim...

Son düzenleme:
Sıvı nitrojen kullanırsanız çok daha düşük değerlere ulaşabilirsiniz.

Bir işlemci ancak soğutmada kullanılan materyal kadar soğuk olabilir ancak buda belirli etmenler tarafından kısıtlanır sıfırın altına inmek için özel soğutma sistemleri yada sıvı nitrojen kullanılmalıdır.

Ekran kartımı daha iyi bir soğutucu arıyordum döne dolaşa bir kaç video ve yazıya denk gelmiştim aramızda soğutma konusuna kafasını takmış arkadaşlar var ise bir kaç bilgi alabilir miyim diye sordum .Peltier kullananları gördüm -15 dereceye düşürenleri ama bu işlemciyi çatlatır diye düşünüyorum bende

İşlemci öyle kolay kolay çatlamaz merak etmeyin.

İşlemci öyle kolay kolay çatlamaz merak etmeyin.
Kaç dereceye kadar dayanabilir bilginiz varmı acaba
Sıcaklığı ne kadar düşürebilirsek işlemciden o kadar cok mu performans alabiliriz yoksa işlemcinin de belirli bir sıcaklığa ihtiyacı var mıdır ?

Onu bilmem ama ben ekran kartımda 28 dereceye kadar düştüm.
0 derece için bizim kullandığımızdan değil daha üst seviye olan sıvı nitrojenle ancak mümkün.
Eki Görüntüle 311921
Yük altında kaç derece alıyorsunuz ? Kendi soğutucusu mu ?

Çok soru sordum kusura bakmayın

Yük altında 55-60 derece oluyor genellikle. MSI Armor 1060 ve Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…