CPU-Z değerlerine göre uyumlu RAM seçimi nasıl yapılır?

thykee1

Femtopat
Daha fazla  
Yeni ikinci bir 8 gb RAM almak istiyorum. Uyumlu olması için yardımcı olur musunuz?

Hepsiburada, Trendyol vs. gibi sitelerden arama ksımına Corsair 8 GB ve part number kısmındaki yazanları aynen yazarak aratabilirsin.

Ram modelin bu. Ancak hiçbir yerde stok kalmamış. Ayrıca sanırım XMP ayarın aktif değil. O ramler 2133MHz destekliyor ancak CPU-Z istatiğinde 1066MHz yazıyor. Bütçe söyler misin? Uyumlu ve kaliteli bir RAM önerisi yapalım.

Güzel bir tavsiye. Arkadaş bütçe söylese bir şey söyleyeceğim ama söylemedi. 690-700'e çıkabiliyorsa bence biraz daha ekleyip bu rami almak daha mantıklı.

@thykee1
bütçe farketmiyo 8gb ve uyumlu olsun yeter ayrıca masaüstü kullanıyorum

bütçe farketmiyo 8gb ve uyumlu olsun yeter ayrıca masaüstü kullanıyorum
Attığım Ram'i al. Uyumlu, kaliteli ve masaüstü için. 8 GB modeli. CL ve MHz uyuşuyor. Hayırlı olsun. Çözüm olarak işaretleniyorsa işaretlersen sevinirim.

Attığım Ram'i al. Uyumlu, kaliteli ve masaüstü için. 8 GB modeli. CL ve MHz uyuşuyor. Hayırlı olsun. Çözüm olarak işaretleniyorsa işaretlersen sevinirim.
sağol çok teşekkür ederim iyi günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…