CPU-Z değerlerine göre uyumlu RAM seçimi

Uyar hocam onu alabilirsin.
Teşekkür ederim

Dostum ram olmadı mavi ekran veriyor. Laptopu açıyorum 2 dakika sonra mavi ekran alıyorum. 3200 Mhz bu ram benim diğer ram 1600 Mhz ve 3200 MTs gösteriyor benim ram

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

Dostum RAM olmadı mavi ekran veriyor. Laptopu açıyorum 2 dakika sonra mavi ekran alıyorum. 3200 MHz bu RAM benim diğer RAM 1600 MHz ve 3200 mts gösteriyor benim RAM.

RAM'ın değerleri birebir uyumlu hocam. Ama RAM takınca mavi ekran veriyorsa. RAM'ı çıkarınca sorun yoksa. Gelen RAM da sorun var demektir. İade et. İçerisindeki RAM'ın aynısı şu şunu al isterden. Ama o Kingston da aynı değerler. Yanlış RAM değil yani.

Bu arada laptopun modeli nedir?

Laptopun modeli bu Lenovo Ideapad 1 82R40070TX Notebook. Rami taktik 5 dakika sonra mavi ekran verdi...

Anlamıyorum mhz değerleri aynı cl değerleri aynı senin attığınla üründe de sıkıntı olduğunu sanmıyorum amazondan sipariş ettim. Bios otomatik olarak benim ramin mhzini kısmış olabilir mi? Attığım ss de 1600 mhz gözüküyor çünkü. Anlamadım. Sistem bilgisinden bakınca da ram de 3200 mt/s gibi bir değer var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…