CPU-Z değerlerine göre uyumlu RAM seçimi

Daha önce duymamıştım.

SK Hynix ve Micron çip üretimi yapan köklü RAM ve SSD markalarıdır. Hatta şöyle söyleyeyim. Samsung kendi ramlarına Micron çipi takıp. Öyle satıyor çünkü çip üretmiyor. SK Hynix ve Micron asıl RAM üreticileri bunlar zaten. Samsung Kingston falan bildiğim kadarıyla bunların çiplerini kullanıp, kendi logolaeını üstüne basıp satıyorlar. Yani RAM üreticisi değiller. RAM dediğin şey üstündeki çipler zaten. Onuda SK Hynix ve Micron üretiyor.

Sizin attığınıza baktım SK hynix'te hiçbir uyumluluk sorunu olmaz zaten olamaz. Ama Kingston'da olmamalı neden mavi ekran verdiğini anlamadım. Değerlerin hepsi aynı dediğimiz gibi..Hemfikiriz bu konuda

Sizin attığınıza baktım SK Hynix'te hiçbir uyumluluk sorunu olmaz zaten olamaz. Ama Kingston'da olmamalı neden mavi ekran verdiğini anlamadım. Değerlerin hepsi aynı dediğimiz gibi. Hemfikiriz bu konuda.

Aldığın RAM arızalıdır. Attığım iki RAM de uyumlu.

Bu arada 1 tanede 2280 M.2 yuvası boşta var.

Ekleme yaparsan 1 TB önerebilirim.

Anladığım kadarıyla m2 2280'de 1TB değil maksimum 512GB ekleme yapılabiliyor. 2240'da ise 1 TB ekleme yapılıyor..2240 almam bu saatten sonra sanırım. Daha pahalıya geliyor çünkü hesaplayınca. 2280 512 GB alabilirim önerirsen

Dostum ne yaptın? RAM'ı tekrar sipariş etmeyi planlıyorum.

Uyumlu mudur? Ben sanırım yanlış takmışım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…