3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 24 Nisan 2023 #1 Daha önceden RAM'lerin part ve seri numaralarını ayrıca markasını filan da görebiliyordum. Ama şimdi kontrol ettiğimde göremiyorum. Ekran kartı da görünmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2023
Daha önceden RAM'lerin part ve seri numaralarını ayrıca markasını filan da görebiliyordum. Ama şimdi kontrol ettiğimde göremiyorum. Ekran kartı da görünmüyor.
Çözüm BerkayZ87 24 Nisan 2023 Önemli değil, CPU-Z zaten o kadar detaylı bir program değil. RAM için buna; Thaiphoon Burner - Official Support Website GPU için buna; TechPowerUp GPU-Z is a lightweight system utility designed to provide vital information about your video card and graphics processor. www.techpowerup.com bakabilirsin.
Önemli değil, CPU-Z zaten o kadar detaylı bir program değil. RAM için buna; Thaiphoon Burner - Official Support Website GPU için buna; TechPowerUp GPU-Z is a lightweight system utility designed to provide vital information about your video card and graphics processor. www.techpowerup.com bakabilirsin.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 24 Nisan 2023 #2 Yönetici olarak çalıştırdınız mı? Aynı şey başıma geldi, bu şekilde çözmüştüm. Artı 0 Eksi
KS KS 3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 24 Nisan 2023 #3 Oreki dedi: Yönetici olarak çalıştırdınız mı? Aynı şey başıma geldi, bu şekilde çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Evet denedim değişen bir şey yok. Artı 0 Eksi
Oreki dedi: Yönetici olarak çalıştırdınız mı? Aynı şey başıma geldi, bu şekilde çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Evet denedim değişen bir şey yok.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.739 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #4 Önemli değil, CPU-Z zaten o kadar detaylı bir program değil. RAM için buna; Thaiphoon Burner - Official Support Website GPU için buna; TechPowerUp GPU-Z is a lightweight system utility designed to provide vital information about your video card and graphics processor. www.techpowerup.com bakabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Önemli değil, CPU-Z zaten o kadar detaylı bir program değil. RAM için buna; Thaiphoon Burner - Official Support Website GPU için buna; TechPowerUp GPU-Z is a lightweight system utility designed to provide vital information about your video card and graphics processor. www.techpowerup.com bakabilirsin.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 24 Nisan 2023 #5 377914 dedi: Evet denedim değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yani uygulamayı komple kaldırıp farklı sürümler ile denenebilir ama arkadaşımızın önerdiği çözüm çok daha verimli. Artı 0 Eksi
377914 dedi: Evet denedim değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yani uygulamayı komple kaldırıp farklı sürümler ile denenebilir ama arkadaşımızın önerdiği çözüm çok daha verimli.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 24 Nisan 2023 #6 CPU-Z klasöründe bulunan cpuz.ini dosyasını açıp görsel paylaşabilir misiniz? Konfigürasyon dosyası hatalı olabilir. Artı 0 Eksi
CPU-Z klasöründe bulunan cpuz.ini dosyasını açıp görsel paylaşabilir misiniz? Konfigürasyon dosyası hatalı olabilir.
deadfellow Megapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7.583 Makaleler 1 Çözümler 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 7700X@5.5/ 6000@C28 / 6900XT EE @2.95 Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #7 Alternatif olarak HWINFO64 kullanabilirsin. CPU-Z çok ilkel HWINFO'nun yanında. Artı 0 Eksi
KS KS 3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 24 Nisan 2023 #8 BerkayZ87 dedi: Önemli değil, CPU-Z zaten o kadar detaylı bir program değil. RAM için buna; Thaiphoon Burner - Official Support Website GPU için buna; TechPowerUp GPU-Z is a lightweight system utility designed to provide vital information about your video card and graphics processor. www.techpowerup.com Bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz uygulamaları denedim hepsi görünüyor teşekkürler. reptile dedi: CPU-Z klasöründe bulunan cpuz.ini dosyasını açıp görsel paylaşabilir misiniz? Konfigürasyon dosyası hatalı olabilir. Genişletmek için tıkla... [CPU-Z] VERSION=2.0.5.1 TextFontSize=0 TextFontColor=0000A0 LabelFontSize=0 LabelFontColor=323232 ACPI=1 PCI=1 MaxPCIBus=256 DMI=1 Sensor=1 SMBus=1 Display=1 UseDisplayAPI=1 BusClock=1 Chipset=1 SPD=1 LPCIO=1 SMART=1 XOC=1 CheckUpdates=1 ValidUsername=SUBSONIC ValidEmail= ValidPublish=1 Genişletmek için tıkla... deadfellow dedi: Alternatif olarak HWINFO64 kullanabilirsin. CPU-Z çok ilkel HWINFO'nun yanında. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam burda da sorunsuz şekilde göründü teşekkürler. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Önemli değil, CPU-Z zaten o kadar detaylı bir program değil. RAM için buna; Thaiphoon Burner - Official Support Website GPU için buna; TechPowerUp GPU-Z is a lightweight system utility designed to provide vital information about your video card and graphics processor. www.techpowerup.com Bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz uygulamaları denedim hepsi görünüyor teşekkürler. reptile dedi: CPU-Z klasöründe bulunan cpuz.ini dosyasını açıp görsel paylaşabilir misiniz? Konfigürasyon dosyası hatalı olabilir. Genişletmek için tıkla... [CPU-Z] VERSION=2.0.5.1 TextFontSize=0 TextFontColor=0000A0 LabelFontSize=0 LabelFontColor=323232 ACPI=1 PCI=1 MaxPCIBus=256 DMI=1 Sensor=1 SMBus=1 Display=1 UseDisplayAPI=1 BusClock=1 Chipset=1 SPD=1 LPCIO=1 SMART=1 XOC=1 CheckUpdates=1 ValidUsername=SUBSONIC ValidEmail= ValidPublish=1 Genişletmek için tıkla... deadfellow dedi: Alternatif olarak HWINFO64 kullanabilirsin. CPU-Z çok ilkel HWINFO'nun yanında. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam burda da sorunsuz şekilde göründü teşekkürler.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 24 Nisan 2023 #9 Konfigürasyon dosyasında sorun görünmüyor. Dilerseniz bir de eski sürümleriyle deneyin. Merakınızı gidermiş olursunuz. Artı 0 Eksi
Konfigürasyon dosyasında sorun görünmüyor. Dilerseniz bir de eski sürümleriyle deneyin. Merakınızı gidermiş olursunuz.