CPU-Z ile Anakart modeli öğrenme

WARTEX

Kilopat
Merhaba,
Regeditten baktım, CPU-Z'den kontrol ettim. Anakart modeli olarak: ASUS K30AD M31AD M51AD M32AD yazıyor. Bu modeli internete yapıştırdım ve ASUS'un ilk sitesinden BIOS'u güncelledim.

Geçenlerde kasayı açtım anakart modeli dikkatimi çekti. h81m-e/m51ad/dp_mb yazıyordu orada. Bildiğim kadarıyla H81M Chipset'i gösteriyor. M51ad ise anakart modeli. Yukarıdaki indirdiğim sitede koskocaman M31ad yazıyor. Yanlış BIOS'u kurmak ne kadar sorun çıkartır? Ve anakart modelim hangisi oluyor?
Bu linkten BIOS'u indirip yüklemem daha mı mantıklı?
Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Regeditten baktım, CPU-Z'den kontrol ettim. Anakart modeli olarak: ASUS K30AD M31AD M51AD M32AD yazıyor. Bu modeli internete yapıştırdım ve ASUS'un ilk sitesinden BIOS'u güncelledim.

Geçenlerde kasayı açtım anakart modeli dikkatimi çekti. h81m-e/m51ad/dp_mb yazıyordu orada. Bildiğim kadarıyla H81M Chipset'i gösteriyor. M51ad ise anakart modeli. Yukarıdaki indirdiğim sitede koskocaman M31ad yazıyor. Yanlış BIOS'u kurmak ne kadar sorun çıkartır? Ve anakart modelim hangisi oluyor?
Bu linkten BIOS'u indirip yüklemem daha mı mantıklı?
Teşekkürler
Merhaba,

Hocam anakart modeliniz şurada yazmaktadır;

2.jpg

Google'ye anakart modeli (Örneğin Asus, Msi, Gigabayte) ve model numarasını yazarak bulabilirsiniz.

Hocam gerek yok. Siz zaten doğru olanı indirmişsiniz. ASUS hepsi için aynı sürüm yayınlamış.

Screenshot_20200802-112648.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı