mortalkadir Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar ben CPU-Z ile RAM slot sayısına bakayım dedim. SPD kısmında 2 tane slot var herhalde ama ikisinde de bilgi yazmıyor. Memory kısmında RAM hakkında bilgiler var. Yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar ben CPU-Z ile RAM slot sayısına bakayım dedim. SPD kısmında 2 tane slot var herhalde ama ikisinde de bilgi yazmıyor. Memory kısmında RAM hakkında bilgiler var. Yardımcı olabilir misiniz?
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 7 Şubat 2021 #2 Hocam anakarta bakıp RAM slotunu öğrenebilirsiniz.
U user1 Decapat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #3 Görev yöneticisinden öğrenebilirsiniz control+shift+esc
mortalkadir Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #4 IDenizI dedi: Hocam anakarta bakıp RAM slotunu öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anakartımın modeli ASUSTeK Computer X555lj yazıyor. Nasıl bakacağım?
IDenizI dedi: Hocam anakarta bakıp RAM slotunu öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anakartımın modeli ASUSTeK Computer X555lj yazıyor. Nasıl bakacağım?
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 7 Şubat 2021 #5 Kasanın içine bakarak. En üst sağ köşede slotları görürsünüz.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 7 Şubat 2021 #6 Kasanın kapağını aç bak reis.
U user1 Decapat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #7 user1 dedi: Görev yöneticisinden öğrenebilirsiniz control+shift+esc Genişletmek için tıkla... .
mortalkadir Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #8 user1 dedi: Görev yöneticisinden öğrenebilirsiniz control+shift+esc Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde böyle yazıyor yani 2 tane slot var 1 tanesi dolu öyle mi? Faraenn dedi: Kasanın kapağını aç bak reis. Genişletmek için tıkla... Reis masaüstü değil laptop IDenizI dedi: Kasanın içine bakarak. En üst sağ köşede slotları görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Laptop benim ki
user1 dedi: Görev yöneticisinden öğrenebilirsiniz control+shift+esc Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde böyle yazıyor yani 2 tane slot var 1 tanesi dolu öyle mi? Faraenn dedi: Kasanın kapağını aç bak reis. Genişletmek için tıkla... Reis masaüstü değil laptop IDenizI dedi: Kasanın içine bakarak. En üst sağ köşede slotları görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Laptop benim ki
U user1 Decapat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #9 mortalkadir dedi: Eki Görüntüle 869697 Görev yöneticisinde böyle yazıyor yani 2 tane slot var 1 tanesi dolu öyle mi? Reis masaüstü değil laptop Laptop benim ki Genişletmek için tıkla... Evet
mortalkadir dedi: Eki Görüntüle 869697 Görev yöneticisinde böyle yazıyor yani 2 tane slot var 1 tanesi dolu öyle mi? Reis masaüstü değil laptop Laptop benim ki Genişletmek için tıkla... Evet
mortalkadir Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #10 user1 dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol