Buraks5 Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #1 Merhabalar MSConfig'ten işlemci sayısını 16 yaptığım halde CPU Z programında socket de 1 gözüküyor ve tıklayamıyorum altta da görsel olarak belirttim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2020
Merhabalar MSConfig'ten işlemci sayısını 16 yaptığım halde CPU Z programında socket de 1 gözüküyor ve tıklayamıyorum altta da görsel olarak belirttim.
Çözüm feahleinda_ 29 Ekim 2020 Server anakartlarında birden fazla işlemci soketi olur onlar arasında geçmeye yarıyor.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 29 Ekim 2020 #2 Server anakartlarında birden fazla işlemci soketi olur onlar arasında geçmeye yarıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Buraks5 Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #3 feahleinda_ dedi: Server anakartlarında birden fazla işlemci soketi olur onlar arasında geçmeye yarıyor. Genişletmek için tıkla... anladim peki cekirdeklerın hepsının calıstıgını nasıl ogrene bılırım? yani kac mhzde Artı 0 Eksi
feahleinda_ dedi: Server anakartlarında birden fazla işlemci soketi olur onlar arasında geçmeye yarıyor. Genişletmek için tıkla... anladim peki cekirdeklerın hepsının calıstıgını nasıl ogrene bılırım? yani kac mhzde
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 29 Ekim 2020 #4 Buraks5 dedi: anladim peki cekirdeklerın hepsının calıstıgını nasıl ogrene bılırım? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisini açıp diğer ayrıntılar kısmına basın. Sonrasında performans sekmesinden cpu bölümünü açıp grafiğe sağ tıklayıp grafiği şunla değiştire bastıktan sonra mantıksal işlemcilere basın ordaki grafik sayısı kadar thread kullanılıyordur. Artı 0 Eksi
Buraks5 dedi: anladim peki cekirdeklerın hepsının calıstıgını nasıl ogrene bılırım? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisini açıp diğer ayrıntılar kısmına basın. Sonrasında performans sekmesinden cpu bölümünü açıp grafiğe sağ tıklayıp grafiği şunla değiştire bastıktan sonra mantıksal işlemcilere basın ordaki grafik sayısı kadar thread kullanılıyordur.