P PŞA Picopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 31 15 Haziran 2022 #1 RAM yükseltmesi yapmak istiyorum ama CL değerini bilmiyorum. Nasıl öğrenirim?
Çözüm Metin Eren Türkmen 15 Haziran 2022 O RAM'in CL değeri 22 hocam. CPU-Z'de Memory kısmına bakarsanız CAS# Latency (CL) değerinin karşısında görebilirsiniz.
O RAM'in CL değeri 22 hocam. CPU-Z'de Memory kısmına bakarsanız CAS# Latency (CL) değerinin karşısında görebilirsiniz.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.817 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 15 Haziran 2022 #2 O RAM'in CL değeri 22 hocam. CPU-Z'de Memory kısmına bakarsanız CAS# Latency (CL) değerinin karşısında görebilirsiniz. Son düzenleme: 21 Haziran 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
O RAM'in CL değeri 22 hocam. CPU-Z'de Memory kısmına bakarsanız CAS# Latency (CL) değerinin karşısında görebilirsiniz.
KS KS P PŞA Picopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 31 15 Haziran 2022 #3 Metin Eren Türkmen dedi: O RAM'in CL değeri 22 hocam. CPU-Z'de Memory kısmına bakarsanız cas# latency (CL) değerinin karşısına bakarsanız görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Metin Eren Türkmen dedi: O RAM'in CL değeri 22 hocam. CPU-Z'de Memory kısmına bakarsanız cas# latency (CL) değerinin karşısına bakarsanız görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Modül tipi ve yüksekliği nasıl öğrenebilirim? Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: O RAM'in CL değeri 22 hocam. CPU-Z'de Memory kısmına bakarsanız cas# latency (CL) değerinin karşısına bakarsanız görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Metin Eren Türkmen dedi: O RAM'in CL değeri 22 hocam. CPU-Z'de Memory kısmına bakarsanız cas# latency (CL) değerinin karşısına bakarsanız görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Modül tipi ve yüksekliği nasıl öğrenebilirim?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.817 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 15 Haziran 2022 #4 PŞA dedi: Eki Görüntüle 1420624 Genişletmek için tıkla... Bu resimde Part Number yazan kısmı internette arattığınız zaman sizde bulunan RAM'in aynısını internette bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
PŞA dedi: Eki Görüntüle 1420624 Genişletmek için tıkla... Bu resimde Part Number yazan kısmı internette arattığınız zaman sizde bulunan RAM'in aynısını internette bulabilirsiniz.
KS KS P PŞA Picopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 31 15 Haziran 2022 #5 Metin Eren Türkmen dedi: Bu resimde part number yazan kısmı internette arattığınız zaman sizde bulunan RAM'in aynısını internette bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden SO-DIMM olduğunu öğrendim, zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Bu resimde part number yazan kısmı internette arattığınız zaman sizde bulunan RAM'in aynısını internette bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden SO-DIMM olduğunu öğrendim, zaman ayırdığın için teşekkür ederim.
knkcbs Yoctopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #6 PŞA dedi: RAM yükseltmesi yapmak istiyorum ama CL değerini bilmiyorum. Nasıl öğrenirim? Eki Görüntüle 1420624 Genişletmek için tıkla... Umarım yardımcı olur sana dostum. Dosya Ekleri tech1.png 116,3 KB · Görüntüleme: 117 Artı 0 Eksi
PŞA dedi: RAM yükseltmesi yapmak istiyorum ama CL değerini bilmiyorum. Nasıl öğrenirim? Eki Görüntüle 1420624 Genişletmek için tıkla... Umarım yardımcı olur sana dostum.