KadirDincerr Hectopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2017 #1 CPU-Z programında birkaç ay önce görünen 2. slottaki RAM'ın markası görünmüyor. Bu her hangi bir sorun belirtisi olabilir mi? ''dxgkrnl.sys'' mavi ekran hatası da alıyorum. İnternetten araştırdığımda RAM'da sorun olabileceği yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2017
CPU-Z programında birkaç ay önce görünen 2. slottaki RAM'ın markası görünmüyor. Bu her hangi bir sorun belirtisi olabilir mi? ''dxgkrnl.sys'' mavi ekran hatası da alıyorum. İnternetten araştırdığımda RAM'da sorun olabileceği yazıyor.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2017 #2 Bellek test etme programları ile RAM'inizi test edin. Sosyalde bununla ilgili bir rehber var.
KadirDincerr Hectopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2017 #3 Memtest86+ ile test ettim ve hiç şüphelenmediğim RAM bozuk çıktı