M Maskar 1 Elli Femtopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #1 CPU Z bir telefon sahteyse CPU Z ile anlaşılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2021
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 9 Temmuz 2021 #2 Telefona AIDA64 indirin.
bktech2021 Decapat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Yer Bodrum, Gümbet Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #3 RinDoChi dedi: Telefona AIDA64 indirin. Genişletmek için tıkla... O işe yarar mı? Merakımdan soruyorum.
RinDoChi dedi: Telefona AIDA64 indirin. Genişletmek için tıkla... O işe yarar mı? Merakımdan soruyorum.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 9 Temmuz 2021 #4 Evet CPU-Z, CPU ve GPU yu gösterdiği için sahte telefonu fark edebilirsiniz. CPU ve GPU isimleri orijinalinden farklı gözükebilir. Ancak bir takım yazılımlarla olmayan donanımı da varmış gibi göstermek zor değil diye düşünüyorum.
Evet CPU-Z, CPU ve GPU yu gösterdiği için sahte telefonu fark edebilirsiniz. CPU ve GPU isimleri orijinalinden farklı gözükebilir. Ancak bir takım yazılımlarla olmayan donanımı da varmış gibi göstermek zor değil diye düşünüyorum.
Obelyx Kilopat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 284 Çözümler 3 9 Temmuz 2021 #5 Bu konuda Antutu gibi benchmark yapan bir program daha güvenilir bir bilgi verebilir.
M Maskar 1 Elli Femtopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #6 R.B.D dedi: Evet CPU-Z, CPU ve GPU'yu gösterdiği için sahte telefonu fark edebilirsiniz. CPU ve GPU isimleri orijinalinden farklı gözükebilir. Ancak bir takım yazılımlarla olmayan donanımı da varmış gibi göstermek zor değil diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler yani CPU Z asıl CPU'yu gösteriyor.
R.B.D dedi: Evet CPU-Z, CPU ve GPU'yu gösterdiği için sahte telefonu fark edebilirsiniz. CPU ve GPU isimleri orijinalinden farklı gözükebilir. Ancak bir takım yazılımlarla olmayan donanımı da varmış gibi göstermek zor değil diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler yani CPU Z asıl CPU'yu gösteriyor.