K KVEFX Femtopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #1 Selamlar can sıkıntısından indirilenleri VirusTotal'dan kontrol ettim her şey güzel gidiyordu ama CPU-Z'de virüs var dedi. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Link bu CPU-Z'nin setupu virüslümü yoksa antivirüs programının bir hatası mı? Trojan olarak adlandırılmış.
Selamlar can sıkıntısından indirilenleri VirusTotal'dan kontrol ettim her şey güzel gidiyordu ama CPU-Z'de virüs var dedi. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Link bu CPU-Z'nin setupu virüslümü yoksa antivirüs programının bir hatası mı? Trojan olarak adlandırılmış.
Çözüm Recep Baltaş 6 Ağustos 2021 65 tane güvenlik yazılımı içinden adı sanı bilinmeyen Zillya diye bir program Trojan demiş. Ben ikna oldum. Tebrikler. Asrın en büyük keşfi. Cevap: CPU-Z virüs değildir. Öküz altında buzağı aramanın alemi yok.
65 tane güvenlik yazılımı içinden adı sanı bilinmeyen Zillya diye bir program Trojan demiş. Ben ikna oldum. Tebrikler. Asrın en büyük keşfi. Cevap: CPU-Z virüs değildir. Öküz altında buzağı aramanın alemi yok.
Ankarada deniz yok Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Ağustos 2021 #11 Bende VirusTotal kullanırken onlar dosyalar zannediyordum sadece 300 GB şeyi silmiştim trojan diye. meğerse 1 anti virüsün yanlış pozitifiymiş. Artı 0 Eksi
Bende VirusTotal kullanırken onlar dosyalar zannediyordum sadece 300 GB şeyi silmiştim trojan diye. meğerse 1 anti virüsün yanlış pozitifiymiş.
Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 6 Ağustos 2021 #12 O kadar Antivirus güvenli dedikten sonra çok takılmaya gerek yok bence. Artı 0 Eksi
JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 6 Ağustos 2021 #13 Recep Baltaş dedi: 65 tane güvenlik yazılımı içinden adı sanı bilinmeyen zillya diye bir program trojan demiş. Ben ikna oldum. Tebrikler. Asrın en büyük keşfi. Cevap: CPU-Z virüs değildir. Öküz altında buzağı aramanın alemi yok. Genişletmek için tıkla... Recep hocam ben sizi yorumlarda hep sinirli görüyorum. Size cevap yazarken bile tedirgin oluyorum. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: 65 tane güvenlik yazılımı içinden adı sanı bilinmeyen zillya diye bir program trojan demiş. Ben ikna oldum. Tebrikler. Asrın en büyük keşfi. Cevap: CPU-Z virüs değildir. Öküz altında buzağı aramanın alemi yok. Genişletmek için tıkla... Recep hocam ben sizi yorumlarda hep sinirli görüyorum. Size cevap yazarken bile tedirgin oluyorum.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #14 Ziliya'yı ilk defa duydum, uygulama kendini koruyamıyordur büyük ihtimalle, VirusTotal neden bu Anti-Virüs yazılımını koymuş onu anlamadım. Artı 0 Eksi
Ziliya'yı ilk defa duydum, uygulama kendini koruyamıyordur büyük ihtimalle, VirusTotal neden bu Anti-Virüs yazılımını koymuş onu anlamadım.
TheCrashAdmin Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #15 KVEFX dedi: Selam can sıkıntısından indirilenleri VirusTotal'dan kontrol ettim her şey güzel gidiyordu ama CPU-Z'de virüs var dedi. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Link bu CPU-Z'nin setupu virüslümü yoksa antivirüs programının bir hatası mı? Trojan olarak adlandırılmış. Genişletmek için tıkla... Ya hocam VirusTotal'e güvenmeyin yanlış çıkarıyor çoğu şeyi ben geçen GameLoop setup tarattım onu bile virüs çıkardı yani boyutu düşük olan şeylerin hepsini virüs algılıyor öyle bir kafa. Artı 0 Eksi
KVEFX dedi: Selam can sıkıntısından indirilenleri VirusTotal'dan kontrol ettim her şey güzel gidiyordu ama CPU-Z'de virüs var dedi. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Link bu CPU-Z'nin setupu virüslümü yoksa antivirüs programının bir hatası mı? Trojan olarak adlandırılmış. Genişletmek için tıkla... Ya hocam VirusTotal'e güvenmeyin yanlış çıkarıyor çoğu şeyi ben geçen GameLoop setup tarattım onu bile virüs çıkardı yani boyutu düşük olan şeylerin hepsini virüs algılıyor öyle bir kafa.