Şu an normal. Çalışma durumuna göre kendisi ayarlayacaktır.Hayır götürmedim, kendim taktım. Sinerji'den almıştım.
Eki Görüntüle 1004964
Burada da normal gözüküyor ama çalışan durumu 933, arttırmanın yolu yok mu?
Siz bir yük altında deneyin. Dediğim gibi gerektiği zaman kullanır.Ryzen 3 3200G kullanıyorum, RAM CL düşürmek için OC falan düşünüyorum ama bilgim hiç yok ne yazık ki.
Evet deneyeceğim ancak şu an dersteyimSiz bir yük altında deneyin. Dediğim gibi gerektiği zaman kullanır.
Yapabilirsem OC ile MHz arttırıp CL düşüreceğim gerçi RAM'ler elimde yanabilir de kalitesizler bayaYok hocam, işlemci kaynaklı da değil bu sorun. Diğer arkadaşların dediği gibidir o zaman. Gerisi beni aşar
İşlemciniz 2993 MHz desteklemekte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.