CPU-Z'de anakartım gözükmüyor

iLaurel

Decapat
Anakart modelimi hiçbir yerde göremiyorum CPU-Z, sistem yapılandırılması, CMD komutları, DxDiag, Regedit komutları, msinfo32, AIDA64 dahil hiçbir yerde ana kartım gözükmüyor. Ve BIOS'a girince AMI BIOS olduğunu görüyorum ve ne olursa olsun BIOS Update yapmam gerekiyor anakartı bilmediğim için yapamıyorum. AMI BIOS güncellesem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır deniyeyim

biosum amı bios ben amı biosun içinde nereden bios up yapabilirim ?
Buraya bir bakın isterseniz.

Anakartın marka/modelini bilmeden BIOS güncellemek risklidir. Bunu niçin istiyorsunuz?

Bu program da işe yarayabilir.

anakart modelimi kasannin icindeki anakarttan gördüm ama neden sistemsel olarak gözükmedigini anlamadim anakart esonic h6 ile baslayan bir modeldi tam hatirlamiyorum ve ben onun bios driverini cok ugrasarqk buldum herhalde ami bios kurulu suan ve ben esonic biosa up yapmak ietoyrum nasil yapacagimi bilmiyorum bir bilgin varmidir

Anakartın üzerinde yazanları paylaşın.

Konuya bakın.

Anakartınız Çin'de üretilen markasız bir ürün. Bu yüzden desteği yok. BIOS güncelleme diğer anakartlardaki gibi yapılamıyor. Bir programlayıcı ile yapılabilir. Bunu da ancak servisler yapabilir.

Burada sürücü paketi mevcut. Anakartınızın H61 serisi olduğunu varsayarsak, sorunlarınızı bu sürücüler çözebilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı